The-Bigwig Napisano 17 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2012 Żeby w cmdns taki ruch był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 17 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2012 Jak by była przyznawana jakaś nagroda za zestaw dnia to i CMDNS było by oblegane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 17 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2012 Jak by była przyznawana jakaś nagroda za zestaw dnia to i CMDNS było by oblegane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2012 Rzutem na taśmę. Zestaw na jutrzejsze zamknięcie sezonu na Służewcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 17 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2012 Zgłaszam swój zestaw z tegorocznego wesela do konkursu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VAN THORN Napisano 18 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 Może jeszcze jakieś kolejne propozycje z zamknięcia sezonu na Służewcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 Damian namawiał mnie, żebym rzutem na taśmę wziął udział w konkursie. Ale chyba nie mogę tego zrobić. Wydaje mi się, że byłoby to sprzeczne z tym, czym kieruję się na moim blogu. Wszystkie dni, wszystkie krawaty są dla mnie tak samo ważne i - niestety! - tak samo przemijają. Pozdrawiam serdecznie Wasz Frankenstein PS. Gratuluję świetnego pomysłu na konkurs i zabawę. Z dużym zainteresowaniem obejrzałem propozycje kolegów i mam swoich faworytów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hochberg Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 Fular, początkowo miał być brązowy, do innego zestawu. Ale mam prawie taki sam jak kamil.em, więc pomysł padł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VAN THORN Napisano 22 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Drodzy Forumowicze, Kolejny konkurs na forum dobiegł końca. Udział wzięło 18 uczestników zgłaszając 38 propozycji "Co mam dziś na szyi" Konkurs zarówno Waszymi głosami i zdaniem jury wygrał STYLEMAN. GRATULUJEMY! Jury wybrało jeszcze dwóch zwycięzców i są nimi: SZAWEŁ i PROCELEUSMATYK. GRATULUJEMY! Każdy ze zwycięzców otrzymuje krawat knit o wartości do 119zł. Krawaty są z jedwabiu, wełny lub bawełny do wyboru. Krawaty można wybrać na stronie sklepu http://www.eleganckipan.com.pl/pl/c/Kra ... zianiny/81 Krawaty można odebrać osobiście w VAN THORN na Siennej 39 w Warszawie lub otrzymać je pocztą. Bardzo proszę zwycięzców o kontakt PW w jaki sposób przekazać nagrodę. Ogromnie dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział i zabawę, a kolejny konkurs już szykujemy Pozdrawiam, Maciej Puciata VAN THORN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 W imieniu Stowarzyszenia But w Butonierce dziękuję uczestnikom oraz sponsorowi - firmie Van Thorn - za zaangażowanie. Nie muszę dodawać, że wiele konkursów forumowych jeszcze przed nami. Pamiętajmy, że aktywne uczestnictwo w konkursach ma istotny wpływ na atrakcyjność nagród oferowanych osobom gotowym poświęcić - dla wspólnej zabawy - trochę własnego czasu i podjąć konkursowe wyzwanie. pozdrawiam Was, damiance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Dziękuje wszystkim za oddane glosy na moje propozycje.Ciesze się ze udało mi się swoimi propozycjami zmienić sztywne podejście do klasycznej męskiej elegancji,i pokazać trochę luzu. A konkurencja była naprawdę mocna co pokazały zdjęcia. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za mila i wiele dająca zabawę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaweł Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Bardzo mi miło i bardzo dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Gratuluję Styleman. Pokazałeś luz, pasuje mi! Gratuluję też reszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Serdeczne gratulacje. Dziękuję też za 3 głosy oddane na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 STYLEMAN, SZAWEŁ i PROCELEUSMATYK Gratuluje VAN THORN i Stowarzyszenie dziękuję za zorganizowanie konkursu. Pomysł jest ciekawy, o czym świadczy ilość zgłoszonych zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Nagroda odebrana. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za glosy . Oraz organizatorom. Pozdrawiam http://www.vanthorn.pl/ http://styleman.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VAN THORN Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Ja również dziękuję, za spotkanie i możliwość przekazania nagrody, która, jak widać, dobrze się komponuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi