Apatura Iris Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Chciałbym uzyskać podpowiedź gdzie mogę znaleźć koszulę koloru różowego (biskupiego)? Bo Wólczanka, Willsor, Lambert, Vistula i Bytom nie mają takich, tylko jakieś tam trochę nijakie. Edit: literówka Cytuj
constantin Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Hm... może odpowiedz jest w braku...moim zdaniem kolor biskupi nie jest najszczęśliwszym na męską koszulę... Cytuj
Styleman Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Widziałem w bardzo dobrym różu w TKmaxx dobrej firmy Hackett London,z letniej kolekcji. A swoja droga dobrze wiedzieć gdzie koledzy z forum robią zakupy 2 Cytuj
Styleman Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Przykłady zestawień z różowymi koszulami. I nie z bazaru. Cytuj
constantin Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Dokładnie tak róż nie jest biskupim i w tym rzecz.. Cytuj
Styleman Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Dokładnie tak róż nie jest biskupim i w tym rzecz..... ale można się Kozła czepnąć A czy ja się czepiam? Byc może w tych miejscach które wymieniłeś tez są dobre rzeczy Koszula na ostatnim zdjęciu jest najbliżej biskupiego różu. Pozdrawiam Cytuj
meqoq Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Dokładnie tak róż nie jest biskupim i w tym rzecz..... ale można się Kozła czepnąć Przyganiał kocioł garnkowi. Cytuj
Bartek Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Podsumowując, Apaturo - nie idź tą drogą. Chyba, że właśnie zostałeś mianowany. Cytuj
Apatura Iris Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Problem w tym, że takowe kolory, że tak się wyrażę, inne, nie są powszechnie dostępne w Polskich sklepach a wynika to z faktu, iż nie ma popytu na taki kolor, bo generalnie mężczyźni boją się kolorystycznie wyróżniać z tłumu. Wyjątkiem są użytkownicy tego forum. Zadając pytanie jak w temacie, miałem na myśli tego księdza, o taki kolor mi chodzi. Czasem Janek Palikot zakłada na siebie koszulę podobnego koloru. A czy biskupi jest kolorem różowym, czy śliwkowo-fioletowym to nie jest chyba istotą mojego problemu! A że po drodze, niektórzy próbują temat obrócić w żart, to spoko, przyzwyczaiłem się, że zanim uzyskam odpowiedź, po drodze pojawi się pełna lista wpisów mało konkretnych Nie, nie zostałem mianowany, rozporek by tego nie wytrzymał. Cytuj
pirat Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Harvie and Hudson raczej nie jest bazarową firmą: http://www.harvieandhudson.com/product/217/Shirts/Plain nie wiem tylko czy to Twój rozmiar. Poza tym w próbnikach u "koszularzy" i krawców znajdziesz taki kolor bez problemu (tak sądzę) Generalnie szufladkowanie kolorów uważam za coś głupiego. Są po prostu łatwiejsze i trudniejsze w łączeniu z resztą stroju. Cytuj
Misza Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 http://www.szarmant.pl/prelekcja-w-londynie Cytuj
Breslauer Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 A tak robił to Steve, tyle że w bardziej casualowym wydaniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi