Apatura Iris Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Chciałbym uzyskać podpowiedź gdzie mogę znaleźć koszulę koloru różowego (biskupiego)? Bo Wólczanka, Willsor, Lambert, Vistula i Bytom nie mają takich, tylko jakieś tam trochę nijakie. Edit: literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Hm... może odpowiedz jest w braku...moim zdaniem kolor biskupi nie jest najszczęśliwszym na męską koszulę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Widziałem w bardzo dobrym różu w TKmaxx dobrej firmy Hackett London,z letniej kolekcji. A swoja droga dobrze wiedzieć gdzie koledzy z forum robią zakupy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Przykłady zestawień z różowymi koszulami. I nie z bazaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Dokładnie tak róż nie jest biskupim i w tym rzecz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 No średnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Dokładnie tak róż nie jest biskupim i w tym rzecz..... ale można się Kozła czepnąć A czy ja się czepiam? Byc może w tych miejscach które wymieniłeś tez są dobre rzeczy Koszula na ostatnim zdjęciu jest najbliżej biskupiego różu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Dokładnie tak róż nie jest biskupim i w tym rzecz..... ale można się Kozła czepnąć Przyganiał kocioł garnkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Podsumowując, Apaturo - nie idź tą drogą. Chyba, że właśnie zostałeś mianowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 11 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2012 Problem w tym, że takowe kolory, że tak się wyrażę, inne, nie są powszechnie dostępne w Polskich sklepach a wynika to z faktu, iż nie ma popytu na taki kolor, bo generalnie mężczyźni boją się kolorystycznie wyróżniać z tłumu. Wyjątkiem są użytkownicy tego forum. Zadając pytanie jak w temacie, miałem na myśli tego księdza, o taki kolor mi chodzi. Czasem Janek Palikot zakłada na siebie koszulę podobnego koloru. A czy biskupi jest kolorem różowym, czy śliwkowo-fioletowym to nie jest chyba istotą mojego problemu! A że po drodze, niektórzy próbują temat obrócić w żart, to spoko, przyzwyczaiłem się, że zanim uzyskam odpowiedź, po drodze pojawi się pełna lista wpisów mało konkretnych Nie, nie zostałem mianowany, rozporek by tego nie wytrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2012 Harvie and Hudson raczej nie jest bazarową firmą: http://www.harvieandhudson.com/product/217/Shirts/Plain nie wiem tylko czy to Twój rozmiar. Poza tym w próbnikach u "koszularzy" i krawców znajdziesz taki kolor bez problemu (tak sądzę) Generalnie szufladkowanie kolorów uważam za coś głupiego. Są po prostu łatwiejsze i trudniejsze w łączeniu z resztą stroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 http://www.szarmant.pl/prelekcja-w-londynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Misza, nie prowokuj 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 A tak robił to Steve, tyle że w bardziej casualowym wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Jestem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi