damiance Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 witajcie, pytanie konkursowe brzmi: kogo spotkał kolega 4inHand podczas Międzynarodowych Targów Poznańskich? (rzućcie okiem na klapy marynarek ... ) EDIT: odpowiedzi można podawać dopiero po północy! Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 saphir'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 pudło - nie ma osoby o takim imieniu (i nazwisku też ) uwaga na edit. podpowiedź * : nie mieszka w Stargardzie Szczecińskim i prawdopodobnie nieźle zna się na winach * - podpowiedź może częściowo wprowadzać w "maliny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 możecie zadawać pytania naprowadzające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 Pan Sergio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 CEO of ........ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 A nie wiem... Jestem sprytny i sprawdziłem nazwę pliku! Ha! Co wygrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 CEO of ........ ? To odpowiadać teraz, czy czekamy do północy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 myślałem że kolega static już za chwilę poda nazwisko konkurs trwa czekajmy konsekwentnie do północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 To jest ten... Franki Lu uuuhhhuuuu! Nie no, za łatwe, pewnie już wszyscy znają odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 tu nic nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 @ Brzydalllo ... pudło - walutą obowiązująca w kraju pochodzenia tego dżentelmena nie są Frank a Euro podpowiedź nr 2: gra w golfa, lubi narty, lata Cessną @ static nie wiem w jakiej strefie czasowej jesteś (u mnie jest 22:15 ) ... EDIT: kolega static zdążył na szczęście edytować odpowiedź nie do końca poprawną - wykonałem maila do "przyjaciela" i wiem że podana nazwa firmy była błędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 całkiem podobny do tego Pana, tylko trochę bardziej opalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubas Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 Ciekawe czy nazwa firmy podana na styleforum jest poprawna czy to w tym tkwi haczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 A to nie ten, no ... no wiecie ... No to chyba drugi forumowy konkurs się narodził To dla zwycięzcy ..., którego wyłoni Damian ufundowałem spontanicznie nagrodę W wybranym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 Pan Sergio Barange, prezes Tarrago Avel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 26 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2012 W spontanicznym konkursie forumowym, z niespodziewaną nagrodą od Saphir'a wygrywa - Brzydalllo gratuluję! Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2012 Bardzo Brawo "Brzydki" zwycięzca proszony jest o podanie danych do wysyłki na priv wraz z wybranym kolorem wygranej Tu wywiad na styleforum z "obgadanym" w konkursie http://blog.styleforum.net/nick-v-talks ... o-barange/ pozdrawiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi