damiance Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 witajcie, pytanie konkursowe brzmi: kogo spotkał kolega 4inHand podczas Międzynarodowych Targów Poznańskich? (rzućcie okiem na klapy marynarek ... ) EDIT: odpowiedzi można podawać dopiero po północy! Uploaded with ImageShack.us Cytuj
damiance Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 pudło - nie ma osoby o takim imieniu (i nazwisku też ) uwaga na edit. podpowiedź * : nie mieszka w Stargardzie Szczecińskim i prawdopodobnie nieźle zna się na winach * - podpowiedź może częściowo wprowadzać w "maliny" Cytuj
damiance Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 możecie zadawać pytania naprowadzające Cytuj
damiance Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 CEO of ........ ? Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 A nie wiem... Jestem sprytny i sprawdziłem nazwę pliku! Ha! Co wygrałem? Cytuj
bartazz Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 CEO of ........ ? To odpowiadać teraz, czy czekamy do północy? Cytuj
damiance Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 myślałem że kolega static już za chwilę poda nazwisko konkurs trwa czekajmy konsekwentnie do północy Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 To jest ten... Franki Lu uuuhhhuuuu! Nie no, za łatwe, pewnie już wszyscy znają odpowiedz Cytuj
damiance Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 @ Brzydalllo ... pudło - walutą obowiązująca w kraju pochodzenia tego dżentelmena nie są Frank a Euro podpowiedź nr 2: gra w golfa, lubi narty, lata Cessną @ static nie wiem w jakiej strefie czasowej jesteś (u mnie jest 22:15 ) ... EDIT: kolega static zdążył na szczęście edytować odpowiedź nie do końca poprawną - wykonałem maila do "przyjaciela" i wiem że podana nazwa firmy była błędna Cytuj
Karczmarz Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 całkiem podobny do tego Pana, tylko trochę bardziej opalony Cytuj
Kubas Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Ciekawe czy nazwa firmy podana na styleforum jest poprawna czy to w tym tkwi haczyk Cytuj
saphir.pl Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 A to nie ten, no ... no wiecie ... No to chyba drugi forumowy konkurs się narodził To dla zwycięzcy ..., którego wyłoni Damian ufundowałem spontanicznie nagrodę W wybranym kolorze Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Pan Sergio Barange, prezes Tarrago Avel. Cytuj
damiance Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 W spontanicznym konkursie forumowym, z niespodziewaną nagrodą od Saphir'a wygrywa - Brzydalllo gratuluję! Damian Cytuj
saphir.pl Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Bardzo Brawo "Brzydki" zwycięzca proszony jest o podanie danych do wysyłki na priv wraz z wybranym kolorem wygranej Tu wywiad na styleforum z "obgadanym" w konkursie http://blog.styleforum.net/nick-v-talks ... o-barange/ pozdrawiam i gratuluję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi