Pan Janusz Napisano 1 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2012 Raczej płaszcz z pierwszej strony mówi sam za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubas Napisano 1 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2012 viewtopic.php?f=2&t=65&p=80453#p80453 Tutaj możesz zobaczyć parę fotek, nawet od tego samego użytkownika co szył płaszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stw Napisano 15 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 Oto zdjęcia płaszcza po poprawkach. Ogólnie jest lepiej, ale do zachwytów daleko. Płaszcz został skrócony, wytaliowany (odczuwalnie - więcej raczej nie zaryzykuję), rękawy zostały skrócone o ok. 1,5cm i delikatnie zwężone od ramienia do łokcia (przyznam, że mało wyczuwalnie). O guziki nie zapytałem. O materiał zapytałem, ale więcej szczegółów niż "tweed" nie uzyskałem, a beli tego materiału nie było już na półce. Akurat do materiału nie mam żadnych zastrzeżeń, więc nie drążyłem tematu - jeśli ktoś ma taką potrzebę, to w Warszawie można płaszcz obejrzeć na własne oczy, pomacać i wtedy samemu stwierdzić, czy to tweed czy nie. Uprzedzając pytanie dot. zdjęć - pod płaszczem jest marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 płaszcz wygląda zdecydowanie lepiej, no i zdjęcia są lepsze:) Moim zdaniem leży dobrze. Gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 Płaszcz wygląda o dwie klasy lepiej; nabrał kształtu i już nie wydaje się "co najmniej o rozmiar za duży". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi