naphozord Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty Cześć , Panowie jak by była możliwość dołączenia się do zamówienia to chęcią bym dołączył. Kusząco to wygląda , a na lato bym coś przytulił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty Przyszło następne zamówienie. Skóra niby standard ale jej jakość robi wrażenie. Podeszwy są trochę sztywne ale wkładki są grube i miękkie - zobaczymy jak to się sprawdzi. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień Niestety dzisiaj szczypta dziegdziu. Gwoździe w obcasach są lekko niedobite i porysowały mi podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tentomek Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień On 2/19/2025 at 9:07 PM, kanapa said: Przyszło następne zamówienie. Skóra niby standard ale jej jakość robi wrażenie. Podeszwy są trochę sztywne ale wkładki są grube i miękkie - zobaczymy jak to się sprawdzi. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Jak się sprawdzają? Zamówiłem takie białe ale jeszcze się robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 8 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 16 godzin temu, kanapa napisał: Niestety dzisiaj szczypta dziegdziu. Gwoździe w obcasach są lekko niedobite i porysowały mi podłogę. Uszkodzenia zrobione przez granatowe loafersy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 8 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień Potwierdzam 😕 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 8 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 10 godzin temu, suede napisał: Uszkodzenia zrobione przez granatowe loafersy? Kolejny dowód na szkodliwość loafersów, regularnie przed tym przestrzegam na forum! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 16 godzin temu, Velahrn napisał: Kolejny dowód na szkodliwość loafersów, regularnie przed tym przestrzegam na forum! Ja miałbym w takim razie do Pana Doktora pytanie (dla kolegi pytam, rzecz jasna) jak korzystać z butów wiązanych w przypadku problemów z kręgosłupem. Utrzymywanie służby domowej jest w rozliczeniu rocznym droższe niż najdroższe buty z USA czy UK z cłami, przesyłką i opłatami manipulacyjnymi od narzutów importowych, natomiast ten wynalazek: miał być w 2015, ale chyba nadal jest w fazie prototypu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień W dniu 7.04.2025 o 16:22, kanapa napisał: Gwoździe w obcasach są lekko niedobite i porysowały mi podłogę. wina podłogi , a swoją drogą kto ją tak położył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 9 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 6 godzin temu, lubo69 napisał: Ja miałbym w takim razie do Pana Doktora pytanie (dla kolegi pytam, rzecz jasna) jak korzystać z butów wiązanych w przypadku problemów z kręgosłupem. Zamiast się schylać, sugeruję uklęknąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień Niemogie, kierowniku, (znaczy kolega nie może) bo się drogie spodnie z USA z przesyłką wypychają na kolanach... OK, kończę na dziś, dobrego dnia😇 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień Kucanie ma jednak inne zalety: przyspiesza na przykład awans społeczny i zawodowy, ale domyślam się, to kolegę @lubo69 też już nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 9 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień Godzinę temu, lubo69 napisał: Niemogie, kierowniku, (znaczy kolega nie może) bo się drogie spodnie z USA z przesyłką wypychają na kolanach... OK, kończę na dziś, dobrego dnia😇 Nie ma problemu, dobrej nocy, fakturkę za poradę wyślę pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi