fanatyk Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Szanowni Forumowicze, Czy słyszał ktoś o dobrym punkcie krawieckim w Bielsko-Białej specjalizującym się w garniturach i ich przeróbkach? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziuk Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Witam, Sam od pewnego czasu wyszukuję podobne punkty na terenie mojego miasta. Niestety, niewiele tego zostało, a na domiar złego nie ujawniają się zbyt chętnie. Wśród tych "ocalałych" są m.in.: - Tadeusz Góra, Ogrodowa 17/12, tel. 665 889 033 - Ryszard Szuler, Słowackiego 11, tel. (33) 819 34 13 - Stanisław Fiut, Komorowicka 36, tel. (33) 816 52 17, kom. 605 693 065 - Maciej Pisulak, Tuwima 85, tel. (33) 810 04 54- Łukasz Radowski, Wiosenna 26, tel. (33) 814 67 88 Pozdrawiam serdecznie, Ziuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cet Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 O proszę! Jaki wysyp bielszczan, już nie będę sam Muszę w takim razie poodwiedzać te zakłady. Orientujesz się może czy którykolwiek z nich oferuje szycie garniturów czy ograniczają się już wyłącznie do poprawek i przeróbek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziuk Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Tadeusz Góra na pewno szyje na miarę z przyniesionego materiału, reszty trzeba się jeszcze dokładnie wypytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted October 22, 2020 Report Share Posted October 22, 2020 Poproszę o złotą łopatę w dniu dzisiejszym Nie byłem w tej okolicy kilka miesięcy, a tu zaskoczył mnie taki widok na ulicy Podcienie (dochodząca do Rynku): Wszedłem na chwilę i tak: - możliwe MTM (podobno rozbudowane) i szycie miarowe (to ostatnie z terminami obecnie na początek przyszłego roku) - krawiec z młodszego raczej pokolenia (oceniam zamaskowanego ) - duży wybór tkanin znanych producentów - ceny warszawskie a może i wyższe (szczerze to nie wiem, jakie są teraz warszawskie), np. spodnie z ładnej włoskiej flaneli w systemie MTM do koszt 1500 zł. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted October 23, 2020 Report Share Posted October 23, 2020 Bielsko-Biała, ceny warszawskie, terminów brak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladislav Posted February 9, 2021 Report Share Posted February 9, 2021 Czołem, trochę odświeżę tematu. Czy może orientujecie się czy ktoś z wyżej wspomnianych fachowców jest godny polecenia? Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EleganckiJan Posted February 27, 2021 Report Share Posted February 27, 2021 Szanowni Forumowicze, Potrzebuję dokonać kilku przeróbek w marynarce, czy może ktoś polecić miejsce w Bielsku-Białej? Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts