fanatyk Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Szanowni Forumowicze, Czy słyszał ktoś o dobrym punkcie krawieckim w Bielsko-Białej specjalizującym się w garniturach i ich przeróbkach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziuk Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Witam, Sam od pewnego czasu wyszukuję podobne punkty na terenie mojego miasta. Niestety, niewiele tego zostało, a na domiar złego nie ujawniają się zbyt chętnie. Wśród tych "ocalałych" są m.in.: - Tadeusz Góra, Ogrodowa 17/12, tel. 665 889 033 - Ryszard Szuler, Słowackiego 11, tel. (33) 819 34 13 - Stanisław Fiut, Komorowicka 36, tel. (33) 816 52 17, kom. 605 693 065 - Maciej Pisulak, Tuwima 85, tel. (33) 810 04 54- Łukasz Radowski, Wiosenna 26, tel. (33) 814 67 88 Pozdrawiam serdecznie, Ziuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 24 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2013 O proszę! Jaki wysyp bielszczan, już nie będę sam Muszę w takim razie poodwiedzać te zakłady. Orientujesz się może czy którykolwiek z nich oferuje szycie garniturów czy ograniczają się już wyłącznie do poprawek i przeróbek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziuk Napisano 25 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2013 Tadeusz Góra na pewno szyje na miarę z przyniesionego materiału, reszty trzeba się jeszcze dokładnie wypytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2020 Poproszę o złotą łopatę w dniu dzisiejszym Nie byłem w tej okolicy kilka miesięcy, a tu zaskoczył mnie taki widok na ulicy Podcienie (dochodząca do Rynku): Wszedłem na chwilę i tak: - możliwe MTM (podobno rozbudowane) i szycie miarowe (to ostatnie z terminami obecnie na początek przyszłego roku) - krawiec z młodszego raczej pokolenia (oceniam zamaskowanego ) - duży wybór tkanin znanych producentów - ceny warszawskie a może i wyższe (szczerze to nie wiem, jakie są teraz warszawskie), np. spodnie z ładnej włoskiej flaneli w systemie MTM do koszt 1500 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2020 Bielsko-Biała, ceny warszawskie, terminów brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ladislav Napisano 9 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 Czołem, trochę odświeżę tematu. Czy może orientujecie się czy ktoś z wyżej wspomnianych fachowców jest godny polecenia? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EleganckiJan Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 Szanowni Forumowicze, Potrzebuję dokonać kilku przeróbek w marynarce, czy może ktoś polecić miejsce w Bielsku-Białej? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi