damiance Napisano 28 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Czy ktoś z forumowiczów zamawiał może u rzeczonego krawca marynarkę? Bardzo jestem ciekaw efektu...Dałem mu najgorszy z posiadanych materiałów do obejrzenia. Czekam do poniedziałku aż się wypowie czy podejmie się uszycia marynarki dwurzędowej. Jak tam zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Przepraszam jeśli przeoczyłem wcześniejszą informację, ale ile kosztuje uszycie spodni u Pana Sekuły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 250 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Jak tam zamówienie?Nie zdecydowałem się na uszycie marynarki dwurzędowej - rozmowa z krawcem mnie do tego trochę zniechęciła. Po weekendzie majowym będę na pierwszej przymiarce, ale w kwestii jednorzędówki w stylu bardziej włoskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marsjan Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Nie zdecydowałem się na uszycie marynarki dwurzędowej - rozmowa z krawcem mnie do tego trochę zniechęciła.Czy mógłbyś przybliżyć szczegóły tego zniechęcenia. Chodzi o sugestie krawca, czy niewiarę w możliwość uzyskania zadowalającego efektu (np. z powodu umiejęctności wykonawcy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 Immune, co słychać w temacie marynarki od p. Sekuły? Byłeś na pierwszej przymiarce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 Czy mógłbyś przybliżyć szczegóły tego zniechęcenia. Chodzi o sugestie krawca, czy niewiarę w możliwość uzyskania zadowalającego efektu (np. z powodu umiejęctności wykonawcy)?Chodziło raczej o ryzyko związane z pierwszym zamówieniem u niesprawdzonego krawca. Immune, co słychać w temacie marynarki od p. Sekuły? Byłeś na pierwszej przymiarce ?Jeszcze nie, na razie byłem w zakładzie jedynie na zdjęciu miary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 10 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Bartek, obawiam się, że nic dobrego z tego zamówienia nie wyszło (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Bartek, obawiam się, że nic dobrego z tego zamówienia nie wyszło (?)Jeszcze nie odebrałem marynarki, ma być gotowa do odbioru dopiero 21 czerwca. Od razu mówię, że tak długa realizacja zamówienia to efekt braku czasu z mojej strony na przymiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 10 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2011 No to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preux Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Jestem pod wrażeniem Bardzo ładnie leżą. Jedyne, czego bym się czepił, to tylna kieszeń. Wydaje mi się, że jest za bardzo wysunięta w prawą stronę. Czy Koledzy wiedzą może, czy są w tym wypadku jakieś standardy? Jakbym miał szyć dla siebie, zażyczyłbym sobie niższego stanu, ale to rzecz tylko mojego gustu. Położenie kieszeni jest zależne od zaszewek na nogawce, tzn. kieszeń powinna leżeć w 1 osi symetrii z zaszewką lub tak jak jest w tym przypadku z 2 zaszewkami. 1 zaszewka ------|------ 2 zaszewki ----|---|---- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi