Dyjamentowski Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Kilka lat temu kupiłem bardzo fajne czerwone (wiśniowe) penny loaferrs i kiedy wreszcie miałem okazję je ponosić okazały się minimalnie za małe i niewygodne na dłuższe wyjścia, a w lato przecież często służą cały dzień. Natomiast bardzo podobają mi się wizualnie i świetnie pasują stylem do różnych letnich strojów. Zdecydowałem, że kupię wygodniejsze, ale tutaj objawił się inny pandemiczny problem. Okazało się, że to trudne zadanie, bo nie widzę ich w polskich sklepach. Patine nawet wprost napisał, że najwcześniej w przyszłym roku. Gdzie najlepiej kupić ciemnoczerwone penny loafers z licowej skóry ~7.5? Czy takie Meerminy na przykład to dobry wybór? Cytuj
YoJoe Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Dobry. Potrafią być trochę sztywne na początku, ale z czasem stają się bardzo wygodne. Cytuj
papiez_ Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Szukasz butów sezonowych (letnich) w sierpniu - musisz liczyć się z tym, że dostępność będzie ograniczona a rozmiary przetrzebione. Na klasyczny widziałem Berwicki w promce, akurat 41eu/7uk (polecam właśnie pół w dół) https://klasycznebuty.pl/pl/p/Berwick-3102-Burdeos-Loafer/7027 Nie wiem co rozumiesz przez dobry wybór? Meermin jak najbardziej robi świetne buty w relacji cena/jakoścć. Niemniej najlepszym wyborem będą buty które będą miały kopyto odpowiadające Twojej stopie. Cytuj
Velahrn Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 20 godzin temu, papiez_ napisał: Szukasz butów sezonowych (letnich) w sierpniu - musisz liczyć się z tym, że dostępność będzie ograniczona a rozmiary przetrzebione. Kolego! Tutaj to masa osób (tych garażowo-samochodowych) jest przekonana, że loafersy to obuwie całoroczne! Cytuj
Paczuch Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Velahrn napisał: Kolego! Tutaj to masa osób (tych garażowo-samochodowych) jest przekonana, że loafersy to obuwie całoroczne! Kocham motoryzacje i lotnictwo ale absolutnie, nie uważam ze loafersy całorocznymi butami są…? Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2022 W tym sezonie ostatnim krzykiem mody są loafersy na ultragrubej podeszwie commando, co udowadnia ze bycie dandysem i praca na ratraki śnieżnym wcale się nie wykluczają! Cytuj
papiez_ Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2022 W dniu 13.08.2022 o 18:39, Velahrn napisał: Kolego! Tutaj to masa osób (tych garażowo-samochodowych) jest przekonana, że loafersy to obuwie całoroczne! 3 sezonowe z pewnością. Ba! W biurze dobrze przebrać z cięzkich trzewików na takie papcie. Szkoda, że oferta sklepów tego nie odwzorowuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi