Dyjamentowski Napisano 2 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2022 Kilka lat temu kupiłem bardzo fajne czerwone (wiśniowe) penny loaferrs i kiedy wreszcie miałem okazję je ponosić okazały się minimalnie za małe i niewygodne na dłuższe wyjścia, a w lato przecież często służą cały dzień. Natomiast bardzo podobają mi się wizualnie i świetnie pasują stylem do różnych letnich strojów. Zdecydowałem, że kupię wygodniejsze, ale tutaj objawił się inny pandemiczny problem. Okazało się, że to trudne zadanie, bo nie widzę ich w polskich sklepach. Patine nawet wprost napisał, że najwcześniej w przyszłym roku. Gdzie najlepiej kupić ciemnoczerwone penny loafers z licowej skóry ~7.5? Czy takie Meerminy na przykład to dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 2 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2022 Dobry. Potrafią być trochę sztywne na początku, ale z czasem stają się bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 12 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2022 Szukasz butów sezonowych (letnich) w sierpniu - musisz liczyć się z tym, że dostępność będzie ograniczona a rozmiary przetrzebione. Na klasyczny widziałem Berwicki w promce, akurat 41eu/7uk (polecam właśnie pół w dół) https://klasycznebuty.pl/pl/p/Berwick-3102-Burdeos-Loafer/7027 Nie wiem co rozumiesz przez dobry wybór? Meermin jak najbardziej robi świetne buty w relacji cena/jakoścć. Niemniej najlepszym wyborem będą buty które będą miały kopyto odpowiadające Twojej stopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2022 20 godzin temu, papiez_ napisał: Szukasz butów sezonowych (letnich) w sierpniu - musisz liczyć się z tym, że dostępność będzie ograniczona a rozmiary przetrzebione. Kolego! Tutaj to masa osób (tych garażowo-samochodowych) jest przekonana, że loafersy to obuwie całoroczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 13 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2022 4 godziny temu, Velahrn napisał: Kolego! Tutaj to masa osób (tych garażowo-samochodowych) jest przekonana, że loafersy to obuwie całoroczne! Kocham motoryzacje i lotnictwo ale absolutnie, nie uważam ze loafersy całorocznymi butami są…🙄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 14 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2022 W tym sezonie ostatnim krzykiem mody są loafersy na ultragrubej podeszwie commando, co udowadnia ze bycie dandysem i praca na ratraki śnieżnym wcale się nie wykluczają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 14 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2022 W dniu 13.08.2022 o 18:39, Velahrn napisał: Kolego! Tutaj to masa osób (tych garażowo-samochodowych) jest przekonana, że loafersy to obuwie całoroczne! 3 sezonowe z pewnością. Ba! W biurze dobrze przebrać z cięzkich trzewików na takie papcie. Szkoda, że oferta sklepów tego nie odwzorowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi