Beret Napisano 15 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2022 Witam! Jaki model zegarka wybrać laco la-962101MB,czy laco la-862100MB.Dziekuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 15 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2022 Zależy czy wolisz B-Uhry z tarczą typu A czy B. To wyłącznie kwestia upodobania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beret Napisano 15 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2022 Podobają mi się dwa rodzaje tarczy,ale chyba bardziej b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2022 Kwestia gustu kupującego, ja lubię prostotę, czyli zdjęcie nr 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beret Napisano 16 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2022 Typ a jest bardziej czytelny,w tarczy typu B wskazówka godzinowa jest mała i mniej czytelna,ale tarcza jest bardziej nietypowa przez co ciekawsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2022 A jest prostsza, ale B służy do szybszego odczytu minut. Godziny są na wewnętrznym okręgu, dlatego wskazówka godzinowa jest mniejsza. Taki typ tarczy przydaje się na przykład do precyzyjnego bombardowania Londynu… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2022 W dniu 16.04.2022 o 22:32, pablocito napisał: do precyzyjnego bombardowania Londynu… Raz anarchista z Węgrowa Londyn chciał bombardować Zakupił nawet zegarek Jednej ze znanych marek Lecz zapomniał, gdzie go schował ... Wiem, sam prosiłem żeby nie. Ad rem, dla mnie model A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2022 Limeryk jak dla mnie nomen omen bomba. Sam też mam fliegera z tarczą A bo taki się trafił, a poza tym lubię bombardować z fantazją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2022 Godzinę temu, pablocito napisał: ...mam fliegera z tarczą A... Pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2022 Proszzzz. W dole Londyn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beret Napisano 20 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2022 A może coś z tych modeli: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 21 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2022 Aaaa, czyli sytuacja jest bardziej skomplikowana, bo nie chodzi o tarczę A czy B w pilocie, tylko ogólnie nie wiesz czego szukasz? Ja bym wybrał Laco. Dlaczego? Bo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beret Napisano 22 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2022 Kolejny do kolekcji,pilota jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 22 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2022 Ja się tam mało znam na zegarkach, ale te pierwsze dwa które pokazałeś w ostatnim poście to dla mnie mało "pilotowe", a dwa ostatnie to raczej nurki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beret Napisano 22 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2022 W pierwszych dwóch podoba mi się prostokątna tarcza przez co zegarek wygląda troche na lata70,w kolekcji nie mam również nurka mam dużo garniturowców.MMyślę jeszcze o tym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beret Napisano 15 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2022 A może któryś z tych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 16 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 @Beret, a który Ci się tak naprawdę najbardziej podoba? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegrzolka Napisano 16 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 Podobają mi się oba,ale chyba bardziej ten z dziurą ten granatowy ma rozmiar 41 mm szerokości na 11mm grubości ,waga 135 gram boję się że będzie za mały,mam nadgarstek 18,5 cm ,drugi zegarek zielony nurek 43 mm szerokości 13mm grubości,ale nie mogę znalezć jego wagi wygląda na około 200 gram,może być za ciężki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi