vinmcqueen Napisano 19 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2021 Jeżeli ktoś z Was szuka jeszcze lnianych koszul to polecam zajrzeć do Massimo Dutti jeżeli macie w okolicy. W tej chwili można dostać lniane koszule na wyprzedaży po ok. 130-150 PLN od sztuki, sam kupiłem 2 ze stójką w ubiegłym tygodniu. Co do jakości samego lnu się nie wypowiem bo niestety nie mam porównania, ale skład koszul to 100% len gdzie w tym sezonie w innych sieciówkach w podobnej cenie można było wyrwać co najwyżej blendy 50/50 z bawełną. Z tego co widzę to można w niektórych rozmiarach dostać je również online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 19 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2021 130 za koszulę MD to słaby interes, a 150 zł to bardzo słaby interes. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 19 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2021 Lniane koszule z MD są fajne, chyba moje ulubione z „niższej półki cenowej”, niemniej jednak ostatnią kupiłem za 79 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 19 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2021 To ja jeszcze pochwalę oxfordy z MD, ale też wszystkie kupowałem w cenach 60-90 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinmcqueen Napisano 20 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2021 15 godzin temu, flozbi napisał: 130 za koszulę MD to słaby interes, a 150 zł to bardzo słaby interes. Bo? Metka MD cię w szyję drapała czy o co ci chodzi? 10 godzin temu, ciasteczkowy napisał: Lniane koszule z MD są fajne, chyba moje ulubione z „niższej półki cenowej”, niemniej jednak ostatnią kupiłem za 79 PLN. Steal stulecia to oczywiście nie jest, pełna zgoda, tylko, że w tej cenie to nawet na allegro coraz ciężej jakieś no-name lniane koszule wyrwać. Nie powiem żebym jakoś intensywnie szukał, ale jak pochodziłem po większych sieciówkach w galerii handlowej, to o ile w ogóle mieli lniane koszule to blendy 50/50 z bawełną w cenie ok. 100 PLN sztuka, a tu 100% len dodatkowo w kolorach jakie szukałem, w cenie niewiele wyższej. 10 godzin temu, DeanM napisał: To ja jeszcze pochwalę oxfordy z MD, ale też wszystkie kupowałem w cenach 60-90 PLN. Jedyne co do tej pory miałem z MD to zamszowe derby i również mogę polecić. Też kupione za 100 coś, trochę w czasach przed-pandemicznych pochodziłem w nich do pracy, nic złego się z nimi nie zadziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2021 Ja zrozumiałem, że kolega @DeanM miał na myśli koszule typu oxford... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinmcqueen Napisano 20 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2021 1 godzinę temu, Koval napisał: Ja zrozumiałem, że kolega @DeanM miał na myśli koszule typu oxford... Ooopps... To było przed poranną kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 20 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2021 1 godzinę temu, vinmcqueen napisał: Ooopps... To było przed poranną kawą Myślałem, że kolegę Balcerka nie kawa stawia na nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinmcqueen Napisano 20 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2021 1 godzinę temu, jaskokoz napisał: Myślałem, że kolegę Balcerka nie kawa stawia na nogi. Jakbym miał się upodabniać do Balcerka to nie dyskutowalibyśmy teraz na forum traktującym o męskiej elegancji No, ale nie róbmy z tego offtopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 25 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2021 Preferuje coś bardziej klasycznego Teraz szukam niebieskiej, brązowa od Milera jak na razie daje rade. Mam ze trzy lata lnianą jasnoniebieską od Millera i jest jedną z ulubionych. Zdecydowanie trafiony zakupNiestety druga była kupiona o numer mniejszy i nie wymieniłem w porę. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi