macaroni Napisano 18 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2010 http://www.meskaelegancja.fora.pl/meska ... u,134.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 Fajny temat, żeby wymieniać tu inne osoby, które albo są w takim czy innym stopniu ikonami stylu, albo po prostu w jakiś sposób przyciągają uwagę. Przyszło mi to do głowy w sumie przypadkiem, kiedy natrafiłem na portalu TVN Warszawa na fotkę Kazimierza Deyny. Zestaw - w sumie banalny, ale fotka jakaś stylowa, szarm z Mad Menów w wydaniu późnego Tyrmanda (wybaczcie luźne skojarzenie). Fryzura, jakie nieczęsto się spotyka. I to spojrzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malwes Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 Bardzo ładna fotka...ale mnie by tym spojrzeniem nie uwiódł (i nie w towarzystwie tej fryzury) Malwes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 Bardzo ładna fotka...ale mnie by tym spojrzeniem nie uwiódł (i nie w towarzystwie tej fryzury) Malwes Jak wolisz. W swoich czasach trzeci piłkarz świata. Kto dziś byłby na jego miejscu? Beckham? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malwes Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 Co do umiejętności piłkarskich Beckham'a to raczej nie mam wątpliwości - jest dobry. Co do stylu, to faktycznie on ma własny i niepowtarzalny ale kompletnie "nie mój". Nie mój typ faceta też Co do ikon stylu - to pewnie zabrzmię banalnie ale dla mnie zdecydowanie Gustaw Holoubek - zwłaszcza w obiektywie Nasierowskiej. Z tych "wspólczesnych-do-wzdychania-masowego" to jeśli już MUSIAŁABYM wybierać, to Pierce Brosnan - typ faceta, który we wszystkim co go się ubierze, wygląda dobrze i schludnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek7 Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 Z tych "wspólczesnych-do-wzdychania-masowego" to jeśli już MUSIAŁABYM wybierać, to Pierce Brosnan - typ faceta, który we wszystkim co go się ubierze, wygląda dobrze i schludnie. A ja myślę, że wśród aktorów jeden z najlepiej ubranych to Woody Allen. Np.: Spójrzcie na to: http://blstb.msn.com/i/75/81BEC6CE435CA ... 92AF28.jpg Z kolei, kiedy oglądam zdjęcia takie jak te: http://cdn.buzznet.com/media/jj1//2006/ ... llen06.jpg to mam wrażenie, że te ubrania ma dobrane po prostu idealnie do swojego charakteru. I o ile w przypadku każdego innego człowieka, taki zestaw to była by masakra, o tyle Woody Allen w nim wygląda, jakby każdy element był bardzo przemyślany i dobrany, tak, żeby po prostu pokazać ten jego komediowy dystans do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 Komediowy dystans do siebie można wyrazić jakimś niecodziennym dodatkiem, barwnym czy oryginalnym. Ale czy noszenie za dużych ubrań (zdjęcie 2 - wielkie, workowate spodnie, przydługie rakawy) jest celowym zabiegiem? Wątpię. Co pokazuje pierwsze zdjęcie - WA zna swój rozmiar. Tak więc zgodzę się z 1 szą ilustrację, druga przeczy tezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 Sean Connery, jeżeli już bardzo upieramy się przy aktorach jako ikonach stylu (chociaż Pierce Brosnan jest tez niezłym przykładem) Woody Allen, jak większość mieszkańców obu Ameryk z elegancją (zwłaszcza klasyczną) na bardzo luźny związek, a jeżeli już opisujemy go w kontekście ikony stylu to bardzo egzotycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NewB87 Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 A co myślicie o stylu Huberta Urbańskiego ? W Milionerach jego stylizacje zwykle mi się nie podobają z powodu marynarki o ostrych i szeroko rozchodzacych się wyłogach i przesadnie wyeksponowanej poszetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek7 Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 A co myślicie o stylu Huberta Urbańskiego ? W Milionerach jego stylizacje zwykle mi się nie podobają z powodu marynarki o ostrych i szeroko rozchodzacych się wyłogach i przesadnie wyeksponowanej poszetki.Wg. mnie ubiera się czasem zbyt elegancko do okazji. Uczestnicy przychodzą czasem w T-shirtach, a on w garniturze, kamizelce, krawacie... ten program po prostu nie jest na tyle elitarny, czy elegancki, żeby się tak ubierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi