eye_lip Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Dzisiaj odwiedziłem zakład w Pruszkowie - bardzo szeroki wybór czapek, beretów, kapeluszy. Robione na miejscu jak i importowane, ale większość to robota własna. Są fajne czapki i kapelusze z naturalnej skóry, trafiłem też na uszatkę z jenota. Ceny bardzo przystępne. Zakład ma tradycje, to stara firma. Podaję adres: Pruszków, ul Kraszewskiego 40, tel. 22 758 13 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 A są tam jakieś klasyczne opcje typu homburg, melonik? Słomianych kanotierów nie spodziewam się. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 A może jakiś pilśniowy trilby (czyli fedora z wąskim rondem 5cm) albo kapelusz panama (z liści łyczkowca palmiastego)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 A są tam jakieś klasyczne opcje typu homburg, melonik? Słomianych kanotierów nie spodziewam się. Pozdrawiam, Dr Wystarczy, że trafisz do Cambridge, to będziesz mógł kupić kanotierę, a następnie wypróbować swoich sił w "punting" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Homburga i Fedory nie zanotowałem (kapelusze są wysoko i nie wszystkie widać), ale zamierzam tam jeszcze być, to sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi