eye_lip Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Dzisiaj odwiedziłem zakład w Pruszkowie - bardzo szeroki wybór czapek, beretów, kapeluszy. Robione na miejscu jak i importowane, ale większość to robota własna. Są fajne czapki i kapelusze z naturalnej skóry, trafiłem też na uszatkę z jenota. Ceny bardzo przystępne. Zakład ma tradycje, to stara firma. Podaję adres: Pruszków, ul Kraszewskiego 40, tel. 22 758 13 80 Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 A są tam jakieś klasyczne opcje typu homburg, melonik? Słomianych kanotierów nie spodziewam się. Pozdrawiam, Dr Cytuj
zaki Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 A może jakiś pilśniowy trilby (czyli fedora z wąskim rondem 5cm) albo kapelusz panama (z liści łyczkowca palmiastego)? Cytuj
Üxküll Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 A są tam jakieś klasyczne opcje typu homburg, melonik? Słomianych kanotierów nie spodziewam się. Pozdrawiam, Dr Wystarczy, że trafisz do Cambridge, to będziesz mógł kupić kanotierę, a następnie wypróbować swoich sił w "punting" Cytuj
eye_lip Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Homburga i Fedory nie zanotowałem (kapelusze są wysoko i nie wszystkie widać), ale zamierzam tam jeszcze być, to sprawdzę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi