zaki Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Poszukuję dobrego blacharza/lakiernika do wymiany tylnych błotników i progów w 30-letnim aucie. Proszę na pm o informacje. Możliwa podróż poza Warszawę, jeśli cena to usprawiedliwi. Cytuj
zaki Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 30-letnie jako young timer czyli porządnie. Wiem, że to będzie kosztowało, ale ostatnio od warszawskiego "fachowca" dostałem cenę z sufitu. Tego chcę uniknąć. I tak wiem, że była z sufitu bo już obdzwoniłem specjalistów od young i old timerów, ale wolałbym z kimś zaufanym współpracować. Szczegóły na pm. Cytuj
zaki Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Dopiero jak będzie zrobione i wtedy zapraszam na Szarmanta Na razie nie zdradzam szczegółów, ale jest bardzo ładny. Mój rocznik Cytuj
damiance Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Dopiero jak będzie zrobione i wtedy zapraszam na Szarmanta Na razie nie zdradzam szczegółów, ale jest bardzo ładny. Mój rocznik Ale wiesz Roman, ze będziesz nas musiał zabrać na wycieczkę? Cytuj
zaki Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Ha, ale tutaj będzie stosowny dress code wprowadzony Lepiej stalujcie jasne czapki z lnu albo tropiku i letnie garnitury. Cytuj
Jan Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Zamiast finalnego zdjecia na szarmancie, fajniej by bylo zobaczyć relację z tego zamówienia bespoke jesli chodzi o renowację Cytuj
zaki Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Zamiast finalnego zdjecia na szarmancie, fajniej by bylo zobaczyć relację z tego zamówienia bespoke jesli chodzi o renowację Ciekawy pomysl. Pomysle Cytuj
damiance Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Roman, jak byś potrzebował kawałek jakiejś fajnej skóry chociażby na gałkę dźwigni zmiany biegów to daj znać Cytuj
kreatywny Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Koszt naprawy wyniesie ok 2-3 tys zł. Oczywiście jak nie będzie problemów z dostaniem części. Cytuj
pirat Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Koszt naprawy wyniesie ok 2-3 tys zł. Oczywiście jak nie będzie problemów z dostaniem części. jak to oszacowałeś?Kolega pewnie chciał PMa wysłać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi