zaki Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Poszukuję dobrego blacharza/lakiernika do wymiany tylnych błotników i progów w 30-letnim aucie. Proszę na pm o informacje. Możliwa podróż poza Warszawę, jeśli cena to usprawiedliwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 4 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 30-letnie jako young timer czyli porządnie. Wiem, że to będzie kosztowało, ale ostatnio od warszawskiego "fachowca" dostałem cenę z sufitu. Tego chcę uniknąć. I tak wiem, że była z sufitu bo już obdzwoniłem specjalistów od young i old timerów, ale wolałbym z kimś zaufanym współpracować. Szczegóły na pm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Pochwal się blachą póki co może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 4 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Dopiero jak będzie zrobione i wtedy zapraszam na Szarmanta Na razie nie zdradzam szczegółów, ale jest bardzo ładny. Mój rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Dopiero jak będzie zrobione i wtedy zapraszam na Szarmanta Na razie nie zdradzam szczegółów, ale jest bardzo ładny. Mój rocznik Ale wiesz Roman, ze będziesz nas musiał zabrać na wycieczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 4 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Ha, ale tutaj będzie stosowny dress code wprowadzony Lepiej stalujcie jasne czapki z lnu albo tropiku i letnie garnitury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 albo tweedowy garnitur rajdowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Czyli jakieś cabrio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Zdradź chociaż markę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Zamiast finalnego zdjecia na szarmancie, fajniej by bylo zobaczyć relację z tego zamówienia bespoke jesli chodzi o renowację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 4 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Zamiast finalnego zdjecia na szarmancie, fajniej by bylo zobaczyć relację z tego zamówienia bespoke jesli chodzi o renowację Ciekawy pomysl. Pomysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Roman, jak byś potrzebował kawałek jakiejś fajnej skóry chociażby na gałkę dźwigni zmiany biegów to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Koszt naprawy wyniesie ok 2-3 tys zł. Oczywiście jak nie będzie problemów z dostaniem części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Koszt naprawy wyniesie ok 2-3 tys zł. Oczywiście jak nie będzie problemów z dostaniem części. jak to oszacowałeś?Kolega pewnie chciał PMa wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi