Jan Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Nie wiem czy założyłem temat w dobrym miejscu i czy tytuł jest ok, ani czy nie ma podobnego wątku, ale poszukiwania przy pomocy wyszukiwarki nic nie dały. Mam problem: W mojej aktówce "puściła" rączka, konkretnie nity/zaczepy przymocowane do listwy pod klapa. Czy ktoś ma pomysł gdzie mógłbym to w Warszawie naprawić? Wrzucam zdjęcia, mam nadzieję, że dzieki nim będzie łatwiej zrozumieć o co chodzi. Cytuj
Velahrn Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Dowolny kaletnik powinien sobie z tym poradzić. O moją galanterię skórzaną dba pan Józef Kozłowski, 50 lat w zawodzie, no i ma warsztat obok mnie. Kozłowski Józef. Pracownia kaletnicza Kaletnicze, szewskie usługi ul. gen. K. Sosnkowskiego 16a Tel.: 22 668 42 36 Cytuj
Jan Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Dziekuję Panowie za odpowiedzi, jutro spróbuje i jak tylko coś załatwię to dam znać Cytuj
Jan Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Blisko Ciebie - Emilii Plater przy samej Koszykowej Udało się, torba naprawiona. Nigdzie nie chcieli sie tego podjąć, ani kaletnicy, ani ludzie od biżuterii, ani od lutowania Co ciekawe, wielu z nich wysyłało mnie pod adres podany przez Ciebie. Polecam zaklad na Pieknej 68 (wejście od ul. Emilii Plater) i sam dziękuje za namiar. Cytuj
el-biczel Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Blisko Ciebie - Emilii Plater przy samej Koszykowej Udało się, torba naprawiona. Nigdzie nie chcieli sie tego podjąć, ani kaletnicy, ani ludzie od biżuterii, ani od lutowania Co ciekawe, wielu z nich wysyłało mnie pod adres podany przez Ciebie. Polecam zaklad na Pieknej 68 (wejście od ul. Emilii Plater) i sam dziękuje za namiar. Dzięki za namiar. Jestem w bardzo podobnej sytuacji - znalazłem świetną skórzaną walizkę w domu, tylko wymaga drobnej naprawy. Przetestuję i postaram się zamieścić fotki przed i po. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi