Jump to content

[Warszawa] Naprawy

Jan
 Share

Recommended Posts

Nie wiem czy założyłem temat w dobrym miejscu i czy tytuł jest ok, ani czy nie ma podobnego wątku, ale poszukiwania przy pomocy wyszukiwarki nic nie dały.

Mam problem: W mojej aktówce "puściła" rączka, konkretnie nity/zaczepy przymocowane do listwy pod klapa. Czy ktoś ma pomysł gdzie mógłbym to w Warszawie naprawić? Wrzucam zdjęcia, mam nadzieję, że dzieki nim będzie łatwiej zrozumieć o co chodzi.

post-270-13658921788935_thumb.jpg

post-270-13658921789262_thumb.jpg

post-270-13658921789587_thumb.jpg

Dowolny kaletnik powinien sobie z tym poradzić. O moją galanterię skórzaną dba pan Józef Kozłowski, 50 lat w zawodzie, no i ma warsztat obok mnie.

Kozłowski Józef. Pracownia kaletnicza

Kaletnicze, szewskie usługi

ul. gen. K. Sosnkowskiego 16a

Tel.: 22 668 42 36

Blisko Ciebie - Emilii Plater przy samej Koszykowej

Udało się, torba naprawiona. Nigdzie nie chcieli sie tego podjąć, ani kaletnicy, ani ludzie od biżuterii, ani od lutowania ;) Co ciekawe, wielu z nich wysyłało mnie pod adres podany przez Ciebie.

Polecam zaklad na Pieknej 68 (wejście od ul. Emilii Plater) i sam dziękuje za namiar.

Blisko Ciebie - Emilii Plater przy samej Koszykowej

Udało się, torba naprawiona. Nigdzie nie chcieli sie tego podjąć, ani kaletnicy, ani ludzie od biżuterii, ani od lutowania ;) Co ciekawe, wielu z nich wysyłało mnie pod adres podany przez Ciebie.

Polecam zaklad na Pieknej 68 (wejście od ul. Emilii Plater) i sam dziękuje za namiar.

Dzięki za namiar. Jestem w bardzo podobnej sytuacji - znalazłem świetną skórzaną walizkę w domu, tylko wymaga drobnej naprawy. Przetestuję i postaram się zamieścić fotki przed i po.