Jan Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Nie wiem czy założyłem temat w dobrym miejscu i czy tytuł jest ok, ani czy nie ma podobnego wątku, ale poszukiwania przy pomocy wyszukiwarki nic nie dały. Mam problem: W mojej aktówce "puściła" rączka, konkretnie nity/zaczepy przymocowane do listwy pod klapa. Czy ktoś ma pomysł gdzie mógłbym to w Warszawie naprawić? Wrzucam zdjęcia, mam nadzieję, że dzieki nim będzie łatwiej zrozumieć o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Dowolny kaletnik powinien sobie z tym poradzić. O moją galanterię skórzaną dba pan Józef Kozłowski, 50 lat w zawodzie, no i ma warsztat obok mnie. Kozłowski Józef. Pracownia kaletnicza Kaletnicze, szewskie usługi ul. gen. K. Sosnkowskiego 16a Tel.: 22 668 42 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Dziekuję Panowie za odpowiedzi, jutro spróbuje i jak tylko coś załatwię to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Blisko Ciebie - Emilii Plater przy samej Koszykowej Udało się, torba naprawiona. Nigdzie nie chcieli sie tego podjąć, ani kaletnicy, ani ludzie od biżuterii, ani od lutowania Co ciekawe, wielu z nich wysyłało mnie pod adres podany przez Ciebie. Polecam zaklad na Pieknej 68 (wejście od ul. Emilii Plater) i sam dziękuje za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Blisko Ciebie - Emilii Plater przy samej Koszykowej Udało się, torba naprawiona. Nigdzie nie chcieli sie tego podjąć, ani kaletnicy, ani ludzie od biżuterii, ani od lutowania Co ciekawe, wielu z nich wysyłało mnie pod adres podany przez Ciebie. Polecam zaklad na Pieknej 68 (wejście od ul. Emilii Plater) i sam dziękuje za namiar. Dzięki za namiar. Jestem w bardzo podobnej sytuacji - znalazłem świetną skórzaną walizkę w domu, tylko wymaga drobnej naprawy. Przetestuję i postaram się zamieścić fotki przed i po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi