Misza Posted April 15, 2012 Author Report Share Posted April 15, 2012 Zgodnie z radą 4inHand, zrobiłem 5 cm. Dzięki Zaki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Zgodnie z radą 4inHand, zrobiłem 5 cm. Dzięki Zaki . Monstrualnie duży mi się wydał na zdjęciach. Tylko się upewniam, że 4.5 cm jest lepsze. Zresztą także na bazie własnych eksperymentów. Pomyśleć, że 0.5cm robi taką różnicę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernestson Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Spodnie wydają się za ciasne. Są wygodne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirat Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Spodnie wydają się za ciasne. Są wygodne? + koszula na zadku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4inHand Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Zgodnie z radą 4inHand, zrobiłem 5 cm. Dzięki Zaki . Monstrualnie duży mi się wydał na zdjęciach. Tylko się upewniam, że 4.5 cm jest lepsze. Zresztą także na bazie własnych eksperymentów. Pomyśleć, że 0.5cm robi taką różnicę. Roman znowu stawiasz mglistą sprawę na ostrzu noża. Na poniższym zdjęciu też jest mankiet 5 cm: http://smaknabyty.pl/wp-content/uploads ... 16x600.jpg Czy uważasz, że jest monstrualny albo, że odróżniłbyś go od 4.5 cm? Rzeczywiście w spodniach miszy mankiet wyszedł ciężko, ale IMO jest to wynikiem relacji między szerokością mankietu, wzrostem Miszy, a szerokością nogawki (@ Misza ---> która wynosi ile BTW?). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4inHand Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Brakuje zdjęcia przodem w koszuli (która naprawdę trzeba jak najszybciej przerobić), ale i bez niego wdaje mi się stan jest trochę za nisko. Spodnie są bardzo ładne, ale rzeczywiście doły nogawek wyszły niespecjalnie. Jaki masz rozmiar buta, ile wzrostu i jaka jest szerokość nogawki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 but 43, 178 cm, 21 cm. Jakie zmiany byś proponował? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4inHand Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 but 43, 178 cm, 21 cm. Jakie zmiany byś proponował? Chyba rzeczywiście zwężyć mankiet o 1 cm i przy okazji też skrócić spodnie o 1 cm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Dziś oddałem spodnie do skrocenia. W pon. odbieram. Dzięki za rady! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Spodnie po skróceniu nogawek i manszetów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 foto cd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Jest dobrze. Podoba mi się. Choć w ocenie dopasowania nie pomagają ręce w kieszeni i zdjęcia w ruchu. Oto mam odwieczny spór ze swoim fotografem który uważa że takie zdjęcia pozowane na stojąco są "suche" Na plus bardzo fajny zestaw. Czapka rulez! Te czarne mokasyny nawet nieźle pasują do jasnej góry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Te czarne mokasyny nawet nieźle pasują do jasnej góry. Dzięki za ocenę . Mokasyny są mocno bordowe z jaśniejszymi prześwitami . Słońce było mocne i strasznie prześwietliło kolor butów i skarpetek. Reszta kolorów nie odbiega bardzo od rzeczywistych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psu Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Spodnie po skróceniu nogawek i manszetów.Na pierwszym zdjęciu... czyli można chodzić bez paska ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirat Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Spodnie po skróceniu nogawek i manszetów.Na pierwszym zdjęciu... czyli można chodzić bez paska ?W tych spodniach nie da się z paskiem... Nie ma szlufek. Jakbyś się lepiej przyjrzał to są to spodnie na szelki. Kolega Misza nie epatuje nimi, co tylko dobrze o nim świadczy A odpowiadając na Twoje pytanie: tak, można. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psu Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Rzeczywiście - racja, mój błąd. W takim razie pytanie ogólne - czy w spodniach ze szlufkami wypada nie założyć paska (oczywiście spodnie bez niego trzymają się prawidłowo) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Technicznie rzecz biorąc można (i mi się udało parę razy tak wybrać, zapomniawszy o założeniu paska), ale nie jest to mistrzostwo świata pod względem estetyki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts