Misza Napisano 15 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgodnie z radą 4inHand, zrobiłem 5 cm. Dzięki Zaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgodnie z radą 4inHand, zrobiłem 5 cm. Dzięki Zaki . Monstrualnie duży mi się wydał na zdjęciach. Tylko się upewniam, że 4.5 cm jest lepsze. Zresztą także na bazie własnych eksperymentów. Pomyśleć, że 0.5cm robi taką różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Spodnie wydają się za ciasne. Są wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Spodnie wydają się za ciasne. Są wygodne? + koszula na zadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgodnie z radą 4inHand, zrobiłem 5 cm. Dzięki Zaki . Monstrualnie duży mi się wydał na zdjęciach. Tylko się upewniam, że 4.5 cm jest lepsze. Zresztą także na bazie własnych eksperymentów. Pomyśleć, że 0.5cm robi taką różnicę. Roman znowu stawiasz mglistą sprawę na ostrzu noża. Na poniższym zdjęciu też jest mankiet 5 cm: http://smaknabyty.pl/wp-content/uploads ... 16x600.jpg Czy uważasz, że jest monstrualny albo, że odróżniłbyś go od 4.5 cm? Rzeczywiście w spodniach miszy mankiet wyszedł ciężko, ale IMO jest to wynikiem relacji między szerokością mankietu, wzrostem Miszy, a szerokością nogawki (@ Misza ---> która wynosi ile BTW?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Brakuje zdjęcia przodem w koszuli (która naprawdę trzeba jak najszybciej przerobić), ale i bez niego wdaje mi się stan jest trochę za nisko. Spodnie są bardzo ładne, ale rzeczywiście doły nogawek wyszły niespecjalnie. Jaki masz rozmiar buta, ile wzrostu i jaka jest szerokość nogawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 but 43, 178 cm, 21 cm. Jakie zmiany byś proponował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 but 43, 178 cm, 21 cm. Jakie zmiany byś proponował? Chyba rzeczywiście zwężyć mankiet o 1 cm i przy okazji też skrócić spodnie o 1 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Dziś oddałem spodnie do skrocenia. W pon. odbieram. Dzięki za rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 22 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Spodnie po skróceniu nogawek i manszetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 22 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 foto cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Jest dobrze. Podoba mi się. Choć w ocenie dopasowania nie pomagają ręce w kieszeni i zdjęcia w ruchu. Oto mam odwieczny spór ze swoim fotografem który uważa że takie zdjęcia pozowane na stojąco są "suche" Na plus bardzo fajny zestaw. Czapka rulez! Te czarne mokasyny nawet nieźle pasują do jasnej góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 22 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Te czarne mokasyny nawet nieźle pasują do jasnej góry. Dzięki za ocenę . Mokasyny są mocno bordowe z jaśniejszymi prześwitami . Słońce było mocne i strasznie prześwietliło kolor butów i skarpetek. Reszta kolorów nie odbiega bardzo od rzeczywistych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psu Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Spodnie po skróceniu nogawek i manszetów.Na pierwszym zdjęciu... czyli można chodzić bez paska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Spodnie po skróceniu nogawek i manszetów.Na pierwszym zdjęciu... czyli można chodzić bez paska ?W tych spodniach nie da się z paskiem... Nie ma szlufek. Jakbyś się lepiej przyjrzał to są to spodnie na szelki. Kolega Misza nie epatuje nimi, co tylko dobrze o nim świadczy A odpowiadając na Twoje pytanie: tak, można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psu Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Rzeczywiście - racja, mój błąd. W takim razie pytanie ogólne - czy w spodniach ze szlufkami wypada nie założyć paska (oczywiście spodnie bez niego trzymają się prawidłowo) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Technicznie rzecz biorąc można (i mi się udało parę razy tak wybrać, zapomniawszy o założeniu paska), ale nie jest to mistrzostwo świata pod względem estetyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi