JD! Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Wyszukiwanie nie pomogło więc, pomyślałem o założeniu tematu gdyż poszukuję dobregoo garbarza na terenie Warszawy, chciałbym mu oddać ok. 20 - 30 letni sakwojaż, który trochę już przeżył, a dalej grzechem było by odłożenie go do szafy. Słyszałem ostatnio, że jeden mieścił się gdzieś w okolicach ul. Dolnej, ale jeszcze nie miałe okazji poszukać. Cytuj
pirat Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Czy aby chodzi o garbarza, a nie kaletnika? Cytuj
pszemau Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Czy można prosić moderatora o zainteresowanie się specyficzną sprawą? Ilekroć wchodzę na forum (już 3 razy) i widzę ten temat, czytam "grabarz" i mam zonk. Co możemy z tym zrobić? Cytuj
Petrikauer Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Czy można prosić moderatora o zainteresowanie się specyficzną sprawą? Ilekroć wchodzę na forum (już 3 razy) i widzę ten temat, czytam "grabarz" i mam zonk. Co możemy z tym zrobić?Uf, już myślałem, że tylko ja tak mam. A nie powinienem, bo mieszkam na ulicy Garbarskiej. Cytuj
pszemau Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Czy można prosić moderatora o zainteresowanie się specyficzną sprawą? Ilekroć wchodzę na forum (już 3 razy) i widzę ten temat, czytam "grabarz" i mam zonk. Co możemy z tym zrobić?Uf, już myślałem, że tylko ja tak mam. A nie powinienem, bo mieszkam na ulicy Garbarskiej. Spoko, przeczytałem Grabarskiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi