JD! Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Wyszukiwanie nie pomogło więc, pomyślałem o założeniu tematu gdyż poszukuję dobregoo garbarza na terenie Warszawy, chciałbym mu oddać ok. 20 - 30 letni sakwojaż, który trochę już przeżył, a dalej grzechem było by odłożenie go do szafy. Słyszałem ostatnio, że jeden mieścił się gdzieś w okolicach ul. Dolnej, ale jeszcze nie miałe okazji poszukać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirat Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Czy aby chodzi o garbarza, a nie kaletnika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pszemau Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Czy można prosić moderatora o zainteresowanie się specyficzną sprawą? Ilekroć wchodzę na forum (już 3 razy) i widzę ten temat, czytam "grabarz" i mam zonk. Co możemy z tym zrobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrikauer Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Czy można prosić moderatora o zainteresowanie się specyficzną sprawą? Ilekroć wchodzę na forum (już 3 razy) i widzę ten temat, czytam "grabarz" i mam zonk. Co możemy z tym zrobić?Uf, już myślałem, że tylko ja tak mam. A nie powinienem, bo mieszkam na ulicy Garbarskiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pszemau Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Czy można prosić moderatora o zainteresowanie się specyficzną sprawą? Ilekroć wchodzę na forum (już 3 razy) i widzę ten temat, czytam "grabarz" i mam zonk. Co możemy z tym zrobić?Uf, już myślałem, że tylko ja tak mam. A nie powinienem, bo mieszkam na ulicy Garbarskiej. Spoko, przeczytałem Grabarskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts