JD! Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Wyszukiwanie nie pomogło więc, pomyślałem o założeniu tematu gdyż poszukuję dobregoo garbarza na terenie Warszawy, chciałbym mu oddać ok. 20 - 30 letni sakwojaż, który trochę już przeżył, a dalej grzechem było by odłożenie go do szafy. Słyszałem ostatnio, że jeden mieścił się gdzieś w okolicach ul. Dolnej, ale jeszcze nie miałe okazji poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Czy aby chodzi o garbarza, a nie kaletnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 21 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2012 Czy można prosić moderatora o zainteresowanie się specyficzną sprawą? Ilekroć wchodzę na forum (już 3 razy) i widzę ten temat, czytam "grabarz" i mam zonk. Co możemy z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 Czy można prosić moderatora o zainteresowanie się specyficzną sprawą? Ilekroć wchodzę na forum (już 3 razy) i widzę ten temat, czytam "grabarz" i mam zonk. Co możemy z tym zrobić?Uf, już myślałem, że tylko ja tak mam. A nie powinienem, bo mieszkam na ulicy Garbarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 Czy można prosić moderatora o zainteresowanie się specyficzną sprawą? Ilekroć wchodzę na forum (już 3 razy) i widzę ten temat, czytam "grabarz" i mam zonk. Co możemy z tym zrobić?Uf, już myślałem, że tylko ja tak mam. A nie powinienem, bo mieszkam na ulicy Garbarskiej. Spoko, przeczytałem Grabarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi