Jarosław Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 Witam, może ktoś polecić jakiegoś dobrego fryzjera we Wrocławiu? Bo na razie miałem do czynienia tylko z osiedlową "fryzjerką" ale to straszna pomyłka była i nie chciałbym znowu tak trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 26 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2012 Jak wyjdziesz na Piłsudskiego z dworca w prawo po drugiej stronie ulicy. Po chwili zobaczysz w dół schodki. Jak mieszkałem we Wrocławiu to odkąd znalazłem ten zakład nie chodziłem nigdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 27 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Ok. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 Na ul. Psie Budy od strony podwórka jest stosunkowo dobry fryzjer cena/jakość. 25 zł. Zadowolony wyszedłem tez z salony Mariposa na Kościuszki. Kupiłem do niego pakiet groupon i było warto. Również szukałem długo fryzjera we Wrocławiu, bo z efektów zarówno "podwórkowych" i "salonowych" fryzjerów za 50 zł nie byłem zadowolony. Niby żadna filozofia, ale niestety nie jest prosto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 1 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 Na Psie Budy trochę daleko mam. Ale na Piłsudskiego i Kościuszki blisko więc będzie można wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 http://cuppon.pl/oferta/2098/fryzjer-me ... nVTQ1BBTT0 Oferta na polecanego przeze mnie fryzjera. Jeszcze 12 godz. Jest ich kilku. Mnie obcinał gentleman z tatuażami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 23 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Zależy ile masz włosów i jaką fryzurę. Chodzę zwykle do p.Daniela w Unique na ul. Białoskórniczej. Drogo, ale jak zawożę żonę to przy okazji korzystam. Jestem zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajos Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 "Salon Ryszard" ul. Żeromskiego przy skrzyżowaniu z ul. Jedności Narodowej. Klasyczna męska fryzura "na klasyka" w cenie 15zl. Zawsze jestem zadowolony, zakład prowadzą bardzo mili panowie, ojciec i syn, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nureddin Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Dobry fryzjer (ale drogi) jest w The Times na Kazimierza Wielkiego. Polecam. Obecnie chodzę do starszego Pana na ul. Krupniczej (da się go namówić na używanie brzytwy) lub na św. Antoniego (niedaleko sushi, trzeba wejść w głąb budynku) gdzie też jest dobry fryzjer - starszy pan (ten jednak zawsze zaczesuje włosy do góry i jak wychodzę to czuję się jakbym był z pokolenia kolumbów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quezacotl Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Ja polecam panią Kasię z zakładu na ul. Krupniczej. Chodzę do niej od ok. roku i zawsze jestem zadowolony z efektu. Bardzo sympatyczna osoba, profesjonalnie podchodząca do swojej pracy. Poza tym wystrój salonu też ma swój klimat, a ceny jak na centrum są śmiesznie niskie. Odnośnie starszego pana, który pracował u pani Kasi, to gratuluję odwagi. Raz się u niego strzygłem i tak mu się trzęsły ręce, że jak sięgał po brzytwę, to zastanawiałem się czy wyjdę stamtąd z kompletem uszu Teraz na jego miejsce została przyjęta jakaś nowa pani, ale póki co nie miałem przyjemności jej poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 . Odnośnie starszego pana, który pracował u pani Kasi, to gratuluję odwagi. Raz się u niego strzygłem i tak mu się trzęsły ręce, że jak sięgał po brzytwę, to zastanawiałem się czy wyjdę stamtąd z kompletem uszu Od razu przypomniała mi się ta reklama: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nureddin Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 J Odnośnie starszego pana, który pracował u pani Kasi, to gratuluję odwagi. Raz się u niego strzygłem i tak mu się trzęsły ręce, że jak sięgał po brzytwę, to zastanawiałem się czy wyjdę stamtąd z kompletem uszu . Jest ryzyko, jest zabawa. Ale na poważnie. To prawda, ale posługiwał się nią wprawnie. Dziś mało kto potrafi brzytwę trzymać a co dopiero nią golić. Co ciekawe w Belgii fryzjerzy bardzo często używają brzytew. Dużo mężczyzn się też nimi goli. Szkoda, że u nas to zanikło. Jeżeli ktoś ma namiar na dobrego fryzjera, który potrafi się jeszcze posłużyć brzytwą to może taką informację zamieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
071 Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Nie wiem czy używa brzytwy ale zdecydowanie polecam p.Miłosza z Nowego Dworu- ul.Budziszyńska. Lokalizacja nie jest może zbytnio prestiżowa, natomiast sama jakość strzyżenia i to jak on pomaga dobrać fryzurę to rewelacyjna sprawa. Mało jest typowo męskich fryzjerów, do tego z licznymi nagrodami itd. a p. Miłosz zapewnia profesjonalną usługę. Praktycznie wszyscy jego klienci, to klienci stali, a w salonie można czasami spotkać dość znane twarze z wrocławskiego środowiska biznesowo-politycznego;) ( co cholernie mnie zdziwiło)Cena - 25zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junior13 Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 Ja polecam Broadway group w Renomie na -1. Szczególnie Panią Ewę. Cena 50 zł, ale warto. Profesjonalnie podchodzą do swojej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jendrusz Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Nie wiem czy używa brzytwy ale zdecydowanie polecam p.Miłosza z Nowego Dworu- ul.Budziszyńska. Lokalizacja nie jest może zbytnio prestiżowa, natomiast sama jakość strzyżenia i to jak on pomaga dobrać fryzurę to rewelacyjna sprawa. Mało jest typowo męskich fryzjerów, do tego z licznymi nagrodami itd. a p. Miłosz zapewnia profesjonalną usługę. Praktycznie wszyscy jego klienci, to klienci stali, a w salonie można czasami spotkać dość znane twarze z wrocławskiego środowiska biznesowo-politycznego;) ( co cholernie mnie zdziwiło)Cena - 25zł Zachęcony powyższym wpisem udałem się do Pan Miłosza z synem-moja fryzura nie wymaga nożyczek . Lokalizacja - między blokami w blokowisku (nie przeszkadza mi to). Pan Miłosz poprosił syna z poczekalni, a następnie ku mojemu zdziwieniu, przekazał go młodemu dziewczęciu które z nim(dla niego ?) pracuje. Raczej dobrze im się ze sobą pracuje, bo cały czas rozmawiali i śmiali się do siebie. Ze znanych twarzy wpadło, chyba po sąsiedzku, dwóch kibiców WKS w stosownych klubowych barwach. Co do samego ścięcia - po dwóch tygodniach wygląda już dobrze. Cena się zgadza - 25 złotych. Słowem - sam nie wrócę i niestety nie mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Wczoraj wybrałem się do salonu 4 men fryzjer na Kościuszki 33. Byłem tam pierwszy i wydaje mi się, że zostanę przy nich na dłużej. Ja jestem zadowolony chociaż większość zdjęć na fejsbuku może nie być zbytnio zachęcających. 22 zł za mycie i strzyżenie to nie jest dużo. Jak byłem w piątek po południu i w sobotę to mieli dużo klientów więc warto wcześniej zadzwonić i się umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnb96 Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 FRYZJERA szukasz powiadasz...to czemu nie pojdziesz to dobrego profesjonalnego salonu? polecam np denique, CH pasaż grunwaldzki, pan Adam! dobry fryzjer, widać ze z pasja no i kreatywny bardzo wiec moze ci cos doradzic, podpowiedziec na przyklad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horski Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 To ja polecę Panią Agnieszkę Frąckowiak. Ma salonik na Wrocławskim rynku i w Trzebnicy(chyba). 607 064 710 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi