rumcajs43 Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2020 Ma ktoś doświadczenie w kwestii zwrotów w Vistuli? Minęły już 3 tygodnie i nie ma odzewu. Pierwszy kurier raczył nie przyjechać, za drugim razem się udało - odebrał paczkę i tyle Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Ja niedawno zwracałem polo z Vistuli i u mnie to wyglądało tak: 15.06 zgłosiłem zwrot 17.06 dostałem maila że zgłoszenie zostało zaakceptowane 19.06 kurier odebrał przesyłkę 22.06 otrzymałem maila że przesyłka dotarła do Vistuli 06.07 otrzymałem maila z "potwierdzeniem wykonania zlecenia zwrotu należności" Na przelew jeszcze czekam:) Masz numer przesyłki i potwierdzenie nadania? Cytuj
eduardo Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 U mnie też trochę to trwało. Nie 3 tygodnie, ale swój czas maksymalnie wykorzystali. Cytuj
rumcajs43 Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Ja również w okolicy 15stego zgłaszałem. Pozostaje czekać. Potwierdzenia nie mam, bo kurier uciekł z paczką zanim zdążyłem poprosić Cytuj
nets Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Zwracałem kilka razy do Vistuli i Bytomia i nigdy nie było żadnych problemów. Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Kilka rzeczy zwracałem w Bytomiu, problemów nie było ale trzeba było trochę poczekać (>2 tyg). Cytuj
rumcajs43 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Koniec końców zwrócili ... po prawie miesiącu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi