rumcajs43 Napisano 8 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2020 Ma ktoś doświadczenie w kwestii zwrotów w Vistuli? Minęły już 3 tygodnie i nie ma odzewu. Pierwszy kurier raczył nie przyjechać, za drugim razem się udało - odebrał paczkę i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Ja niedawno zwracałem polo z Vistuli i u mnie to wyglądało tak: 15.06 zgłosiłem zwrot 17.06 dostałem maila że zgłoszenie zostało zaakceptowane 19.06 kurier odebrał przesyłkę 22.06 otrzymałem maila że przesyłka dotarła do Vistuli 06.07 otrzymałem maila z "potwierdzeniem wykonania zlecenia zwrotu należności" Na przelew jeszcze czekam:) Masz numer przesyłki i potwierdzenie nadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 U mnie też trochę to trwało. Nie 3 tygodnie, ale swój czas maksymalnie wykorzystali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 9 Lipiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Ja również w okolicy 15stego zgłaszałem. Pozostaje czekać. Potwierdzenia nie mam, bo kurier uciekł z paczką zanim zdążyłem poprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Zwracałem kilka razy do Vistuli i Bytomia i nigdy nie było żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Kilka rzeczy zwracałem w Bytomiu, problemów nie było ale trzeba było trochę poczekać (>2 tyg). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 5 Sierpień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 Koniec końców zwrócili ... po prawie miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi