Adam Granville Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Szóstka w polskiej skali szkolnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Kiedyś do tej kieszeni wsadziłem prawie rozładowany telefon komórkowy... potem go szukałem przez kilka ładnych dni. Prawie kupiłem nowy. W związku z tym, najbardziej bałbym się takiej sytuacji jak na zdjęciu poniżej. Ale to oznacza strach przed Alzheimerem, nie przed rękawiczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Kiedyś do tej kieszeni wsadziłem prawie rozładowany telefon komórkowy... potem go szukałem przez kilka ładnych dni. Prawie kupiłem nowy. W związku z tym, najbardziej bałbym się takiej sytuacji jak na zdjęciu poniżej. Ale to oznacza strach przed Alzheimerem, nie przed rękawiczkami +, ja obstawialem strach przed transplantacja dloni jakiegos azjaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Na pierwszym zdjęciu w tym wątku rękawiczki moim zdaniem wyglądają ok, na drugim - zwisając - nieco gorzej. Gość powyżej to tragedia, bo rękawiczki strasznie pomięte. W żadnym z płaszczy nie mam takiej kieszonki, gdybym miał - kto wie? - może bym i czasem poeksperymentował. Nie podzielam zdania dsc, że to pomysł z natury zły. Po to jest kieszeń, żeby z niej korzystać, rękawiczki wypychające boczne kieszenie płaszcza to nielepszy estetycznie widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi