Adam Granville Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Szóstka w polskiej skali szkolnej. Cytuj
Krakus ;) Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Kiedyś do tej kieszeni wsadziłem prawie rozładowany telefon komórkowy... potem go szukałem przez kilka ładnych dni. Prawie kupiłem nowy. W związku z tym, najbardziej bałbym się takiej sytuacji jak na zdjęciu poniżej. Ale to oznacza strach przed Alzheimerem, nie przed rękawiczkami Cytuj
eightwonder Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Kiedyś do tej kieszeni wsadziłem prawie rozładowany telefon komórkowy... potem go szukałem przez kilka ładnych dni. Prawie kupiłem nowy. W związku z tym, najbardziej bałbym się takiej sytuacji jak na zdjęciu poniżej. Ale to oznacza strach przed Alzheimerem, nie przed rękawiczkami +, ja obstawialem strach przed transplantacja dloni jakiegos azjaty Cytuj
tomek Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Na pierwszym zdjęciu w tym wątku rękawiczki moim zdaniem wyglądają ok, na drugim - zwisając - nieco gorzej. Gość powyżej to tragedia, bo rękawiczki strasznie pomięte. W żadnym z płaszczy nie mam takiej kieszonki, gdybym miał - kto wie? - może bym i czasem poeksperymentował. Nie podzielam zdania dsc, że to pomysł z natury zły. Po to jest kieszeń, żeby z niej korzystać, rękawiczki wypychające boczne kieszenie płaszcza to nielepszy estetycznie widok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi