JakubPe Napisano 16 Październik 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2023 Jakiś czas temu klient zamówił u mnie rolowane etui na zegarki. Stwierdził, że fajnie wyszło, więc uszyłem jeszcze jedno. Roślinnie garbowana skóra końska, podszyta bardzo miękką licówką. Szyte ręcznie granatową nicią. Jakby ktoś był zainteresowany, to jest na sprzedaż. 150 zł plus wysyłka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2023 Biorę to etui. Wysyłam PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubPe Napisano 24 Październik 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2023 Robię trochę porządków w pracowni i z tej okazji na sprzedaż będę miał kilka portfeli w mocno obniżonych cenach. Na początek bardzo eleganckie mini portfele na karty. Uszyte z cielęcej skóry box calf, z zieloną jagnięcą podszewką. Szew ręczny, lniane nici, perfekcyjnie wykończone krawędzie. Cena 120 zł z wliczoną wysyłką paczkomatem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubPe Napisano 26 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń Kilka osób pytało mnie o paski "calówki", więc zaopatrzyłem się w odpowiednie okucia i wprowadzam je do oferty. Skóra to roślinnie garbowane włoskie krupony ok. 4mm grubości, okucia z czystego mosiądzu, lub mosiężne chromowane (made in USA) Paski szyję ręcznie na wymiar. Dostępne podstawowe kolory: czarny, czekoladowy, koniakowy. Dodatkowo oferuję recznie patynowane. Cena 260 zł plus koszt wysyłki. Zainteresowanych zapraszam 🙂 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubPe Napisano 22 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj Cześć. Niektóre z moich wyrobów oferuję także w wersji ręcznie patynowanej. Poniżej kilka przykładów pokazujących jaki efekt można uzyskać. Możliwe są także inne wersje kolorystyczne. Pasek z ostatniego zdjęcia jest dostępny od ręki. Istnieje możliwość skrócenia go do wymaganej długości. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubPe Napisano 11 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec Pasek do zegarka dla jednego z forumowiczów. Roślinnie garbowana końska skóra, miękka i wytrzymała, bardzo komfortowa w użytkowaniu. Podszewka z bydlęcej, również garbowanej roślinnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubPe Napisano 23 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień Jedna z ostatnich realizacji. Pełna egzotyka - na okładce skóra kobry, wnętrze z roślinnie garbowanej skóry kangura. Pierwszy raz pracowałem z kangurem i jestem pod wrażeniem tej skóry. Jest niesamowicie wytrzymała, co przy jej grubości (0,8 mm), czyni ją wręcz idealną na wnętrza portfeli. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 23 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień Co do skóry kangura - jako użytkownik takiego portfela potwierdzam, jest to IMO najlepszy wybór na wnętrze. Skóra kangura jest wyjątkowa, bo może być bardzo cienka, nie tracąc wiele ze swojej wytrzymałości - są nawet opracowania naukowe na ten temat. Swoją drogą, skóry dostarczył klient czy kupiłeś samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubPe Napisano 23 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień Kobrę dostarczył klient, kangura kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi