adamW Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 Cześć! Zastanawiam się nad kupnem tzw watch roll, typowo na czas podróży, w przypadku gdybym chciał zabrać ze sobą 2-3 zegarki. Jakie są Wasze opinie na temat takiego rozwiązania? Nie jestem pewien na ile taki transport chroni zegarki i jakie jest ryzyko uszkodzenia zegarków. Załączam poglądowe zdjęcie. W grę wchodzi zarówno opcja skórzana jak i canvasowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 Aktualnie do transportu używam tylko takiego rozwiązania. Jest to praktycznne nawet do przechowywania większych ilości, ponieważ po zrolowaniu nie zajmuje to dużo miejsca, nawet kiedy ma się kilka watchrolli.W kwestii potencjalnych uszkodzeń - nic złego się na razie nie zdarzyło.Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 tu zestawienie: https://gearpatrol.com/2019/04/15/best-watch-rolls-cases-travel/ mi najbardziej podchodzi kształt gitman, ale @Pepo nie chce mi tego uszyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 30 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 11 minut temu, Mikołaj.J napisał: Aktualnie do transportu używam tylko takiego rozwiązania. Jest to praktycznne nawet do przechowywania większych ilości, ponieważ po zrolowaniu nie zajmuje to dużo miejsca, nawet kiedy ma się kilka watchrolli. W kwestii potencjalnych uszkodzeń - nic złego się na razie nie zdarzyło. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Mogę wiedzieć gdzie zamawiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 Mogę wiedzieć gdzie zamawiałeś?Akurat ten ze zdjęcia został uszyty przez moją dziewczynę. Było to około 3 lata temu i trzyma się nieźle, a głównie jego użytkuję do transportu.Mam jeszcze dwa canvasowe, z angielskiego eBaya, ale służą raczej do przechowywania.Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi