SebastiiaN Napisano 26 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 3 minuty temu, Aras napisał: Dokładnie. Jedyny problem to te dziurki. Mi by one nie przeszkadzały, bo zapewne nie widać ich z "normalnej" odległości. Poza tym buty mają to do siebie, że używane się "zużywają" i po kilku wyjściach te "dziurki" będą najmniejszym zmartwieniem. Ale to tylko moje zdanie. Buty są Twoje. Możesz wymieniać i szukać ideału. Czasem jednak nie warto... Mając je na nogach nikt z góry nie dostrzeże dziurek zarówno ja tez nie. Zobaczymy co jutro powiedzą w sklepie i dam znać co dalej🙃pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 A co ma sklep powiedzieć? Spodziewam się, że stwierdzi, że wszystko jest ok. To jest Twoja decyzja. Nie podobają Ci się dziurki, zażądaj wymiany na buty bez dziurek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastiiaN Napisano 26 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 2 minuty temu, mosze napisał: A co ma sklep powiedzieć? Spodziewam się, że stwierdzi, że wszystko jest ok. To jest Twoja decyzja. Nie podobają Ci się dziurki, zażądaj wymiany na buty bez dziurek. Tak zrobię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 Nikt nie twierdzi, że 800 zł to mało pieniędzy. Po prostu wady, które opisujesz albo wadami nie są, albo są tak nieistotne dla innych, że stąd właśnie takie a nie inne komentarze. Skoro takie dziurki w liczbie 5 i wielkości 0,5 mm są nie do zaakceptowania, to sugeruję już teraz kupić: https://wkladkidobutow.pl/kosmetyki-do-skory/krem-szpachla-do-skor-renovating-cream-saphir-25ml?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=5347236174&gclid=CjwKCAiAjrXxBRAPEiwAiM3DQp9wc2plQ_tYUDUrnT07q6F-lyBaBpydB7-VuzrihFcd0Pp0xFUCPBoCrSkQAvD_BwE Przyda się na dziurki i dziesiątki zadrapań, rys, ubytków w niedalekiej przyszłości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastiiaN Napisano 26 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 6 minut temu, KIERMAN.pl napisał: Nikt nie twierdzi, że 800 zł to mało pieniędzy. Po prostu wady, które opisujesz albo wadami nie są, albo są tak nieistotne dla innych, że stąd właśnie takie a nie inne komentarze. Skoro takie dziurki w liczbie 5 i wielkości 0,5 mm są nie do zaakceptowania, to sugeruję już teraz kupić: https://wkladkidobutow.pl/kosmetyki-do-skory/krem-szpachla-do-skor-renovating-cream-saphir-25ml?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=5347236174&gclid=CjwKCAiAjrXxBRAPEiwAiM3DQp9wc2plQ_tYUDUrnT07q6F-lyBaBpydB7-VuzrihFcd0Pp0xFUCPBoCrSkQAvD_BwE Przyda się na dziurki i dziesiątki zadrapań, rys, ubytków w niedalekiej przyszłości. Rozumiem. Dziękuje za uwagę. Bardzo pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 Akurat mój drogi buty zamawiałem przez sklep internetowy. Na przyszłość jeżeli nic nie masz mądrego do powiedzenia to daruj sobie jakikolwiek tego typu komentarz. Pozdrawiam. Następnym razem kiedy będziesz oczekiwał mądrych porad przeczytaj odpowiedni wątek na forum i wiele innych, gdzie ten temat przewijał się setki razy i nie zakładaj nowego. Poza tym jakiej niby odpowiedzi się spodziewałeś zadając takie pytanie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastiiaN Napisano 26 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 1 minutę temu, pablocito napisał: Następnym razem kiedy będziesz oczekiwał mądrych porad przeczytaj odpowiedni wątek na forum i wiele innych, gdzie ten temat przewijał się setki razy i nie zakładaj nowego. Poza tym jakiej niby odpowiedzi się spodziewałeś zadając takie pytanie? Czytałem wiele wątków. Każdy wątek dotyczy indywidualnego przypadku. Między innymi mój. Jak już pisałem dojrzałej i pomocnej, nie złośliwej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 Czytałem wiele wątków. Każdy wątek dotyczy indywidualnego przypadku. Między innymi mój. Jak już pisałem dojrzałej i pomocnej, nie złośliwej. Musi Ci być ciężko w życiu, skoro każdy nawet nie złośliwy moim zdaniem żart traktujesz jako osobistą zniewagę. Ale przynamniej wiadomo czemu przeszkadzają Ci dziurki, czy ścięty obcas. Jeżeli Cię obraziłem to przepraszam i nie odzywam się więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastiiaN Napisano 26 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 Teraz, pablocito napisał: Musi Ci być ciężko w życiu, skoro każdy nawet nie złośliwy moim zdaniem żart traktujesz jako osobistą zniewagę. Ale przynamniej wiadomo czemu przeszkadzają Ci dziurki, czy ścięty obcas. Jeżeli Cię obraziłem to przepraszam i nie odzywam się więcej. Właśnie o tym mówię. Nie, nie jest mi ciężko w zyciu🙂wręcz przeciwnie. Ścięty obcas ? Poczytaj wszystkie wątki! Nie wiedziałem ze do czegoś to służy. Dlatego szukałem tu odpowiedzi. Dziurki owszem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 Zaraz, chwila. Te dziury w butach może i są małe i nie widać ich z wysokości, z jakiej zazwyczaj oglądamy buty na nogach, ale to są wciąż dziury w nowych butach za prawie tysiąc złotych. Gdyby zrobiły się po roku czy dwóch chodzenia i facet chciał z tego powodu je wyrzucić, to pewnie byłby to dobry powód do kąśliwych uwag albo i żartów. Ale to są nowe buty kupione w sieci, które można zwrócić bez podawania przyczyny i żmudnych negocjacji ze sklepem. Nie widzę powodu, dla którego ktokolwiek miałby płacić za dziurawe buty, skoro takich nie chciał kupić. Zwrócić i koniec tematu, o czym tu rozprawiać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 3 godziny temu, Stormont napisał: Te dziury w butach dziury w nowych butach dziurawe buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 Chciałeś powiedzieć, że dziury w tych berwickach zostały zrobione intencjonalnie czy o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastiiaN Napisano 22 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2020 Witajcie ponownie:) Odnośnie buty zwróciłem i zostały wymienione na inne bez w/w wad miła obsługa, trafiony rozmiar, zero problemów. Generalnie nie ma co wybrzydzać i mogę polecić Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi