Henky04 Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 Siemka, mam pytanie czy da radę zrobić efekt zamszu w zwykłych materiałowych butach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 Tak, szczególnie w materiałowych. Weź szczotkę drucianą i podrap po materiale. Zabieg zmechaci materiał i da efekt włosków w zamszu. @ Żartowałem jeżeli serio pytałeś.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 Ja miałem podobne pomysły: pumeks, szlifierka kątowa, ząbkujący niemowlak, kot itd. Ponieważ jednak forum ma pełnić funkcję edukacyjną, proponuję dołożyć do zamszowych Yanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 Próbowałeś zdjąć i założyć jeszcze raz? 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 Ja miałem podobne pomysły: pumeks, szlifierka kątowa, ząbkujący niemowlak, kot itd. Ponieważ jednak forum ma pełnić funkcję edukacyjną, proponuję dołożyć do zamszowych Yanko.Kot daje radę tylko w przypadku, gdy z gładkiego jedwabnego krawata chce się zrobić szantung. Mój kot doszedł w tym do nie lada wprawy, aczkolwiek powtarzalność wyników nie jest jeszcze na tyle zadowalająca aby zademonstrować je na forum.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 Jeżeli zdołasz wywlec te buty na lewą stronę, to kto wie A tak poważniej, to jeżeli skóra jest stosunkowo dobra to po usunięciu wykończenia jest szansa osiągnąć raczej efekt nubuku: Ale to raczej zabawa dla profesjonalistów i zapaleńców. No i ryzyko zepsucia butów zawsze istnieje, także warto się zastanowić. EDIT: Dotarło do mnie to, czego mój umysł widocznie nie chciał przyjąć: "materiałowych" Nidyrydy niestety 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi