BellaTor04 Posted October 14, 2019 Report Share Posted October 14, 2019 Planuję kupić brązowe derby i zastanawiałem się czy na polskim rynku coś znajdę w dobrej cenie i tak trafiłem na stronę brilu.pl Buty jakie znalazłem to https://brilu.pl/product-pol-4704-Wizytowe-buty-meskie-ze-skory-naturalnej-derby-Paul-brazowe.html . Zastanawiam się czy ktoś miał przyjemność kupować w tym sklepie i czy jest to godne polecenia. Na ceneo i opineo opinie są bardzo dobre ale wolę mieć pewność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo69 Posted October 14, 2019 Report Share Posted October 14, 2019 W dniu 10.10.2019 o 10:29, xkoziol napisał: Gówno straszne. Nie warto. Michał, sorry, ale tak będzie prościej:) 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goreckijr Posted October 14, 2019 Report Share Posted October 14, 2019 Myślę, że w tej cenie można znaleźć coś lepszego. Na pewno nie jest to jakość "premium". Lepiej, poszukaj czegoś co będzie oznaczone jako skóra licowa, najlepiej cielęca. Takie materiały zapewniają znacznie większą trwałość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted October 14, 2019 Report Share Posted October 14, 2019 No ale pewność czego? Buty za 350 zł (po przecenie za 250) to musi być szajs. Papierowa skóra, podeszwa z gównolitu. Co do designu - typowy mrówkojad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts