Muncher Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 Hej, proszę o poradę 😉 Mierze się z zakupem zegarka do ślubu (swojego ślubu 😎) Kupiłem zegarek Versus Versace i nie jestem pewny czy będzie pasował na te okazję. Może coś poradzicie? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 Nie, nie będzie pasował.Przeciwnie będzie wyglądał jak kwiatek do kożucha. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 Albo jak skarpety do sandałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 ale busola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 Zegarek powinien chować się pod mankiet koszuli. W Twoim przypadku jest zgoła odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muncher Napisano 28 Czerwiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 Panowie, dzięki! Utwkwrdziliscie mnie w przekonaniu. Szukam zatem coś klasycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 https://janadamski.eu/2019/06/zegarki-garniturowe-najpiekniejsze-modele-do-1000-zl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi