eightwonder Posted June 13, 2019 Report Share Posted June 13, 2019 Panowie, czy ktos dysponuje zdjeciami wewnetrznej strony dwurzedówki bez konstrukcji? Wymyslilem sobie letnia dwurzedówke z próbnika Loro Piany len/jedwab/welna, ale mój krawiec ma opory przed podjeciem sie tematu, rzekomo ma sie nie układać dobrze (w przeciwienstwie do jednorzedowek bez konstrukcji). Czy ktoś dysponuje zdjeciami wewnetrznej strony, zebym mógł podyskutować o ewentualnych róznicach w konstruowaniu jednorzedowki i dwurzędowki tak, by nadawala sie na lato? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 Przypomnij mi się wieczorem na pw, to zrobię. Osobiście nie widzę różnicy w stosunku do jednorzędówki - różni się tylko przód marynarki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantom Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 W dniu 13.06.2019 o 19:17, eightwonder napisał: Panowie, czy ktos dysponuje zdjeciami wewnetrznej strony dwurzedówki bez konstrukcji? Wymyslilem sobie letnia dwurzedówke z próbnika Loro Piany len/jedwab/welna, ale mój krawiec ma opory przed podjeciem sie tematu, rzekomo ma sie nie układać dobrze (w przeciwienstwie do jednorzedowek bez konstrukcji). Czy ktoś dysponuje zdjeciami wewnetrznej strony, zebym mógł podyskutować o ewentualnych róznicach w konstruowaniu jednorzedowki i dwurzędowki tak, by nadawala sie na lato? Już na tym etapie zmieniłbym krawca. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koval Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 Coś może być na rzeczy; później krawiec z czystym sumieniem powie - 'A nie mówiłem'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 (edited) Nie wiem, czy zdjęcia coś rozjaśnią. Wszystkie mają minimalny wkład barkowy- jedną, cienką warstwę. Ostatnia jest naprawdę lekka, chyba cieńsza nie mogłaby być. Nie ma żadnych wkładów piersiowych, są tylko dwie warstwy materiału. Jedyna konstrukcja to ów wzmacniający wkład w barkach, oczywiście cienki. Edited June 16, 2019 by mosze Opis, zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eightwonder Posted June 16, 2019 Author Report Share Posted June 16, 2019 Dziekuje!Finalnie stanelo na dokładnym obejrzeniu bezkonstrukcyjnej susu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts