eightwonder Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Panowie, czy ktos dysponuje zdjeciami wewnetrznej strony dwurzedówki bez konstrukcji? Wymyslilem sobie letnia dwurzedówke z próbnika Loro Piany len/jedwab/welna, ale mój krawiec ma opory przed podjeciem sie tematu, rzekomo ma sie nie układać dobrze (w przeciwienstwie do jednorzedowek bez konstrukcji). Czy ktoś dysponuje zdjeciami wewnetrznej strony, zebym mógł podyskutować o ewentualnych róznicach w konstruowaniu jednorzedowki i dwurzędowki tak, by nadawala sie na lato? 1 Cytuj
mosze Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Przypomnij mi się wieczorem na pw, to zrobię. Osobiście nie widzę różnicy w stosunku do jednorzędówki - różni się tylko przód marynarki. Cytuj
phantom Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 W dniu 13.06.2019 o 19:17, eightwonder napisał: Panowie, czy ktos dysponuje zdjeciami wewnetrznej strony dwurzedówki bez konstrukcji? Wymyslilem sobie letnia dwurzedówke z próbnika Loro Piany len/jedwab/welna, ale mój krawiec ma opory przed podjeciem sie tematu, rzekomo ma sie nie układać dobrze (w przeciwienstwie do jednorzedowek bez konstrukcji). Czy ktoś dysponuje zdjeciami wewnetrznej strony, zebym mógł podyskutować o ewentualnych róznicach w konstruowaniu jednorzedowki i dwurzędowki tak, by nadawala sie na lato? Już na tym etapie zmieniłbym krawca. 2 Cytuj
Koval Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Coś może być na rzeczy; później krawiec z czystym sumieniem powie - 'A nie mówiłem'... Cytuj
mosze Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Nie wiem, czy zdjęcia coś rozjaśnią. Wszystkie mają minimalny wkład barkowy- jedną, cienką warstwę. Ostatnia jest naprawdę lekka, chyba cieńsza nie mogłaby być. Nie ma żadnych wkładów piersiowych, są tylko dwie warstwy materiału. Jedyna konstrukcja to ów wzmacniający wkład w barkach, oczywiście cienki. Edytowane 16 Czerwca 2019 przez mosze Opis, zdjęcia Cytuj
eightwonder Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 Dziekuje!Finalnie stanelo na dokładnym obejrzeniu bezkonstrukcyjnej susu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi