eightwonder Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2019 Panowie, czy ktos dysponuje zdjeciami wewnetrznej strony dwurzedówki bez konstrukcji? Wymyslilem sobie letnia dwurzedówke z próbnika Loro Piany len/jedwab/welna, ale mój krawiec ma opory przed podjeciem sie tematu, rzekomo ma sie nie układać dobrze (w przeciwienstwie do jednorzedowek bez konstrukcji). Czy ktoś dysponuje zdjeciami wewnetrznej strony, zebym mógł podyskutować o ewentualnych róznicach w konstruowaniu jednorzedowki i dwurzędowki tak, by nadawala sie na lato? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Przypomnij mi się wieczorem na pw, to zrobię. Osobiście nie widzę różnicy w stosunku do jednorzędówki - różni się tylko przód marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 W dniu 13.06.2019 o 19:17, eightwonder napisał: Panowie, czy ktos dysponuje zdjeciami wewnetrznej strony dwurzedówki bez konstrukcji? Wymyslilem sobie letnia dwurzedówke z próbnika Loro Piany len/jedwab/welna, ale mój krawiec ma opory przed podjeciem sie tematu, rzekomo ma sie nie układać dobrze (w przeciwienstwie do jednorzedowek bez konstrukcji). Czy ktoś dysponuje zdjeciami wewnetrznej strony, zebym mógł podyskutować o ewentualnych róznicach w konstruowaniu jednorzedowki i dwurzędowki tak, by nadawala sie na lato? Już na tym etapie zmieniłbym krawca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Coś może być na rzeczy; później krawiec z czystym sumieniem powie - 'A nie mówiłem'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 (edytowane) Nie wiem, czy zdjęcia coś rozjaśnią. Wszystkie mają minimalny wkład barkowy- jedną, cienką warstwę. Ostatnia jest naprawdę lekka, chyba cieńsza nie mogłaby być. Nie ma żadnych wkładów piersiowych, są tylko dwie warstwy materiału. Jedyna konstrukcja to ów wzmacniający wkład w barkach, oczywiście cienki. Edytowane 16 Czerwiec 2019 przez mosze Opis, zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 16 Czerwiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Dziekuje!Finalnie stanelo na dokładnym obejrzeniu bezkonstrukcyjnej susu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi