4inHand Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Wełna z kaszmirem. Kolor granat, ale jaśniejszy niż inne. Miała być klasyczna dyplomatka, ale w ostatniej chwili zdecydowałem się na skrócenie przed kolano i zrezygnowałem z aksamitu na kołnierzu i brustaszy. Dodałem też modne stebnowanie Płaszcz i tak wyszedł dość oficjalnie, ale uwielbiam go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Jak zwykle na Twoich zdjęciach jeden element stroju kompletnie nie pasuje mi do reszty, a przy obecnej aurze tym bardziej. Płaszcz wyszedł fajny - taki typowy elegancki średnio-długi płaszcz zapinany na 3. Niech Ci dobrze i długo służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Jak zwykle na Twoich zdjęciach jeden element stroju kompletnie nie pasuje mi do reszty, a przy obecnej aurze tym bardziej. Płaszcz wyszedł fajny - taki typowy elegancki średnio-długi płaszcz zapinany na 3. Niech Ci dobrze i długo służy. Lubię loafersy. Can't help it. Niedługo się trochę zreformuję! Obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Podoba mi się . Decyzja o skróceniu go była słuszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Bardzo fajny płaszcz, mój ulubiony fason, bo pasuje do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Dobrze, że zdecydowałeś się go skrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 bardzo ładny płaszcz. szkoda, że za krótki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Ja bym skrocil jeszcze mocniej, w obecnym stanie proporcje nogi-reszta sa mocno zaburzone. Oczywiscie jest to subiektywna opinia, poza tym, wszystko gra:) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 A opowiadałbym się za trochę dłuższym płaszczem, który mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 Zapomniałem o tym temacie. Opinie są podzielone Ja jestem bardzo zadowolony ze skrócenia płaszcza i jego deformalizacji. IMO krótszy byłby kurtką, a dłuższy źle by wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobwoj Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Bardzo ładny płaszcz. Widzę, że szyłeś u krawca, który został mi polecony. Mógłbyś napisać coś o nim? Jakie jest podejście do klienta, jak z terminami u niego i co najważniejsze jaki poziom cenowy reprezentuję? Przyniosiłeś swój materiał, czy jest wybór na miejscu? Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Nie żebym się czepiał, bo to nie mi ma się podobać, ale albo dłuższy albo krótszy. Taki jest jakiś taki jakby za krótki długi lub za długi krótki. Kwesta zdjęcia czy ma tendencję do otwierania się dołem? Góra bardzo udana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 23 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Bardzo ładny płaszcz. Widzę, że szyłeś u krawca, który został mi polecony. Mógłbyś napisać coś o nim? Jakie jest podejście do klienta, jak z terminami u niego i co najważniejsze jaki poziom cenowy reprezentuję? Przyniosiłeś swój materiał, czy jest wybór na miejscu? Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam Robert -podejscie do klienta jest bardzo profesjonalne i przyjazne -terminy zaleza od tego kiedy zamawiasz. Teraz jest sezon na sluby wiec sa odlegle -material moze byc powierzony lub zamowiony w zakladzie -moge szczerze polecic te pracownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi