roland Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Chciałbym zaanonsować I Szczecińskie Spotkanie Forumowe, odbędzie się ono w Szczecinie między świętami Bożego Narodzenia, a Sylwestrem, termin zostanie uzgodniony wkrótce. Obecność swoją zapowiedział proceleusmatyk oraz moja skromna osoba. Jesteśmy zdeterminowani się spotkać chociażby we dwóch, jednak liczymy, że ktoś ze Szczecina się ujawni. Miejsce spotkania także zostanie uzgodnione wkrótce, chociaż z racji na jego charakter z mojej strony sugeruję lokale - "Secesja", "Cutty Sark" czy "Petit Paris". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceleusmatyk Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Zachęcamy do spotkania! Ciekawie będzie wymienić się doświadczeniami ze szczecińskimi krawcami oraz innymi rzemieślnikami. Co do miejsca mogę się dostosować - mieszkam niedaleko Cutty Sarka, choć byłem tam tyle razy, że chętnie poznałbym tę Secesję, która ze zdjęć na stronie wygląda interesująco. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankenstein Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Obecność swoją zapowiedział proceleusmatyk oraz moja skromna osoba. Jesteśmy zdeterminowani się spotkać chociażby we dwóch, jednak liczymy, że ktoś ze Szczecina się ujawni. Tak powstają pierwsze polskie władze na Ziemiach Odzyskanych, które wracają do macierzy. Trzymam za Was kciuki chłopaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Immune+ Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Jakby było w Trójmieście to bym dołączył. Szczecin za daleko.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roland Posted December 19, 2011 Author Report Share Posted December 19, 2011 wyedytowałem pierwszego posta. Spotykamy się we wtorek 27 grudnia, o godzinie 17, na pl. Grunwaldzkim. Następnie udamy się do kawiarni "Secesja", co później? Się okaże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Hmm, czy przewidziana jest może II Edycja? Piszcie, nawet jeżeli przeczytacie tego posta za rok lub dwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roelegant Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Ja jestem na tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roland Posted May 27, 2015 Author Report Share Posted May 27, 2015 Co proponujecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Moja propozycja jest taka, aby po ustaleniu terminu (czerwiec - połowa czerwca?), który będzie wygodny dla wszystkich zainteresowanych - spotkać się na pl. Batorego a następnie udać się albo do Starej Komendy albo do Nowego Browaru. Oba lokale mają w ofercie własnej roboty piwo, natomiast zaletą Nowego Browaru (jeżeli jeszcze nikt nie był) jest to, że jest to lokal nowy i obsługa się na razie bardzo stara można po gentlemańsku skosztować w kulturalnych ilościach trunku... chyba że oczywiście ktoś nalegałby na kawę, wtedy ja również jestem otwarty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlik Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Godny polecenia jest także browar Wyszak na Starym Mieście. Jeśli zaakceptujecie towarzystwo młodego adepta mody męskiej to rownież chętnie się zjawię (o ile sesja nie przeszkodzi). Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Tego miejsca nie znałem, byłbym skłonny się tam udać. Teraz ankieta: bardziej Wam pasuje weekend czy też któreś popołudnie np. koło 19-20? P.S. Pewnie że zaakceptujemy, każdy z nas był kiedyś młodym adeptem ja sam studia kończyłem 2 lata temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceleusmatyk Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Bardzo kibicuję! Niestety w czerwcu jest mała szansa, żebym zawitał do Szczecina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roelegant Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 Mi pasuje zarówno weekend jak i popołudnie w tygodniu. W przypadku miejsc jestem za z naciskiem na nowy browar i wyszak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Miło mi poinformować, że II Szczecińskie Spotkanie Forumowe odbędzie się 5 czerwca 2015 r. o godz. 18.00 w Browarze Wyszak na Starym Mieście Poznamy się pewnie po poszetkach i wypastowanych butach chyba że ktoś ubierze zamszaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlik Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Albo mokasyny/boat jak będzie się lał żar z nieba Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Albo wtedy koniecznie bez skarpetek Dalszą dyskusję lub poruszanie kwestii organizacyjnych powinniśmy toczyć tu: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3662-ii-szczeci%C5%84skie-spotkanie-forumowe-5-czerwca-godzina-18/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts