roland Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Chciałbym zaanonsować I Szczecińskie Spotkanie Forumowe, odbędzie się ono w Szczecinie między świętami Bożego Narodzenia, a Sylwestrem, termin zostanie uzgodniony wkrótce. Obecność swoją zapowiedział proceleusmatyk oraz moja skromna osoba. Jesteśmy zdeterminowani się spotkać chociażby we dwóch, jednak liczymy, że ktoś ze Szczecina się ujawni. Miejsce spotkania także zostanie uzgodnione wkrótce, chociaż z racji na jego charakter z mojej strony sugeruję lokale - "Secesja", "Cutty Sark" czy "Petit Paris". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Zachęcamy do spotkania! Ciekawie będzie wymienić się doświadczeniami ze szczecińskimi krawcami oraz innymi rzemieślnikami. Co do miejsca mogę się dostosować - mieszkam niedaleko Cutty Sarka, choć byłem tam tyle razy, że chętnie poznałbym tę Secesję, która ze zdjęć na stronie wygląda interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Obecność swoją zapowiedział proceleusmatyk oraz moja skromna osoba. Jesteśmy zdeterminowani się spotkać chociażby we dwóch, jednak liczymy, że ktoś ze Szczecina się ujawni. Tak powstają pierwsze polskie władze na Ziemiach Odzyskanych, które wracają do macierzy. Trzymam za Was kciuki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Jakby było w Trójmieście to bym dołączył. Szczecin za daleko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 19 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 wyedytowałem pierwszego posta. Spotykamy się we wtorek 27 grudnia, o godzinie 17, na pl. Grunwaldzkim. Następnie udamy się do kawiarni "Secesja", co później? Się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 Hmm, czy przewidziana jest może II Edycja? Piszcie, nawet jeżeli przeczytacie tego posta za rok lub dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Ja jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 27 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Co proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Moja propozycja jest taka, aby po ustaleniu terminu (czerwiec - połowa czerwca?), który będzie wygodny dla wszystkich zainteresowanych - spotkać się na pl. Batorego a następnie udać się albo do Starej Komendy albo do Nowego Browaru. Oba lokale mają w ofercie własnej roboty piwo, natomiast zaletą Nowego Browaru (jeżeli jeszcze nikt nie był) jest to, że jest to lokal nowy i obsługa się na razie bardzo stara można po gentlemańsku skosztować w kulturalnych ilościach trunku... chyba że oczywiście ktoś nalegałby na kawę, wtedy ja również jestem otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Godny polecenia jest także browar Wyszak na Starym Mieście. Jeśli zaakceptujecie towarzystwo młodego adepta mody męskiej to rownież chętnie się zjawię (o ile sesja nie przeszkodzi). Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Tego miejsca nie znałem, byłbym skłonny się tam udać. Teraz ankieta: bardziej Wam pasuje weekend czy też któreś popołudnie np. koło 19-20? P.S. Pewnie że zaakceptujemy, każdy z nas był kiedyś młodym adeptem ja sam studia kończyłem 2 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Bardzo kibicuję! Niestety w czerwcu jest mała szansa, żebym zawitał do Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Mi pasuje zarówno weekend jak i popołudnie w tygodniu. W przypadku miejsc jestem za z naciskiem na nowy browar i wyszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Miło mi poinformować, że II Szczecińskie Spotkanie Forumowe odbędzie się 5 czerwca 2015 r. o godz. 18.00 w Browarze Wyszak na Starym Mieście Poznamy się pewnie po poszetkach i wypastowanych butach chyba że ktoś ubierze zamszaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Albo mokasyny/boat jak będzie się lał żar z nieba Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Albo wtedy koniecznie bez skarpetek Dalszą dyskusję lub poruszanie kwestii organizacyjnych powinniśmy toczyć tu: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3662-ii-szczeci%C5%84skie-spotkanie-forumowe-5-czerwca-godzina-18/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi