mr.vintage Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Dobra decyzja z długością. Czekamy na relację. Do Świąt płaszcz będzie gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 23 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Tak. Ma być gotowy. Do tego jeszcze flanelowy garnitur i zimowy budzet wydany. Stroję się na Pitti. Postanowiłem, że trzeba godnie reprezentować polskie bespoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Tak. Ma być gotowy. Do tego jeszcze flanelowy garnitur i zimowy budzet wydany. Stroję się na Pitti. Postanowiłem, że trzeba godnie reprezentować polskie bespoke Bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Tak. Ma być gotowy. Do tego jeszcze flanelowy garnitur i zimowy budzet wydany. Stroję się na Pitti. Postanowiłem, że trzeba godnie reprezentować polskie bespoke Sam jedziesz? Czekamy na zdjęcia na Sartorialiście i na GQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 23 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Oj nie wiem czy się załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_menswear.pl Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Mam nadzieję, że pełen zimowy rynsztunek nie będzie potrzebny w styczniu we Florencji (-: Blogerzy modowi na Pitti to nowe zjawisko, z ciekawości czy wchodzisz na Pitti w ramach kategorii Press & Ads Agents? Z ostatnich statystyk z Pitti wynika ze na 30 000 visitors 7000 to nie byli tzw. "buyers". Ja bym chciał spotkac Bryan Boya (-: pewnie przyjdzie w bespoke futerku... http://www.bryanboy.com/bryanboy_le_sup ... nt-affairs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 7000. Ale to będzie zbiorowisko dandysów o narcystycznych osobowościach. Jak oni tam razem wytrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 23 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Tak, w ramach kategorii press. Płaszczyk dość cienki, więc w sam raz na Florencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Dość ciekawy w kroju płaszcz zaprezentował Will w swoim najnowszym wpisie: http://asuitablewardrobe.dynend.com/201 ... inter.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 11 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Świetnie. Właśnie coś takiego się szyje, ale do kolan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2011 Ostatnio przy jeden z miar w ramach szycia kurtki zimowej dyskutowałem z krawcem nt. długości rękawów. Czy ktoś ma sprawdzoną długość? Tzn. dokąd powinien sięgać rękaw, żeby dobrze przykrywał ubranie pod spodem i rękawiczki, a jednocześnie nie był zbyt długi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2011 Zależnie czy chcesz żeby wystawała koszula lub marynarka czy nie proponuję rękawy płaszcza w długości rękawów marynarki opcjonalnie dłuższe o 1-2 centymetry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 22 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Jutro rano przymiarka. Postaram sie wrzucić zdjęcia. Eh... Ciekawe co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 coś słychać w temacie? przy okazji pytanie podstawowe - czy w przypadku płaszczy również jest kwestia metody wykonania: klejonka vs. płótno, czy wygląda to jakoś inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2012 http://macaronitomato.blogspot.com/2012/03/paszcz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2012 Witam, płaszcz dopasowany był na marynarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 8 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Propsy http://da-i-net.tumblr.com/post/2067902 ... perfection Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi