slamacek Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 jako ulubieniec pomarańczowego i wrzosowego koloru dodatków, powiem tyle: cieszę się, że jeszcze ktoś się na takie – dla mnie w pełni zrozumiałe – rozwiązanie zdecydował. Pomarańczowe czy wrzosowe (inaczej – niestandardowego koloru) obszycia dziurek, guziki, wstawki w paskach, skarpetach, spodniach nie są niczym bulwersującym, nie drażnią mojego poczucia mody. Niestety, w zestawie phantoma, zabrakło mi konsekwencji, zabrakło powtórzenia pomarańczu w skarpetkach, na butach – w dolnej części zestawu. Wydaje mi się, że tego w naturalny sposób domaga się pokazana konwencja zabawy modą. doskonale ujął to Vislav: „cały zestaw zamiast luzu jest wyraźnie przestylizowany” i to nie w najlepszym znaczeniu. Ale, cholipcia, uczymy się przeca całe życie – pierwsze koty za płoty, następne stylizacje phantoma będą na pewno lepsze Cytuj
p_b Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Panie Breslauer (rozumiem, że nazwa inklinuje miejsce zamieszkania) ja czuję się dotknięty faktem, że jeszcze żaden z forumowiczów nie rzucił propozycji spotkania "forumowego" w tym pięknym mieście Podbijam, jeżeli termin będzie dogodny, to chętnie się zjawię. Cytuj
Breslauer Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 W takim razie, żeby nie zaśmiecać "Phantomowych dziurek", trzeba założyć temat w sali klubowej i zobaczyć jaki będzie odzew. Na pewno 3 chętnych już jest... Wrocław - tHe meeting place Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi