PawełR Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Dzień dobry Piszę post ponieważ nie znalazłem na forum odpowiedzi, lub były one sprzed kilku lat i nie wiem na ile są aktualne. Chcę kupić dobry garnitur (3 częściowy) dostosowany do moich potrzeb. Kwota jaką dysponuję to 5000 zł (max). Odkryłem że w tej cenie mam tylko MTM. Znalazłem kilka firm, chciałem spytać Państwa o opinię na ich temat. Norman, Macaroni Tomato, Buczyński, Bytom (podobno mają też bespoke). Przy czym po analizie tego forum skłaniam się ku dwóm pierwszym. Z tego co wyczytałem obie firmy mają bardzo rozbudowany MTM, z więcej niż jedną przymiarką. Jak to jest naprawdę? Pozdrawiam serdecznie Paweł R. Cytuj
Xune Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 37 minut temu, PawełR napisał: Odkryłem że w tej cenie mam tylko MTM. Nie do końca dobrze odkryłeś -> http://dawidkuklinski.pl/ Jeśli przez Bytom masz na myśli te sieciówki - odpuściłbym ich, zdecydowanie. Cytuj
PawełR Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 56 minut temu, xkoziol napisał: Eeeee, przecież nowy kolega chciał tylko zwrócić uwagę na pierwszy adres Taki sprytniejszy niż zwykle przekaz reklamowy. Przepraszam, obawiam się że nie rozumiem aluzji... Cytuj
TomiW01 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 1 godzinę temu, PawełR napisał: Przepraszam, obawiam się że nie rozumiem aluzji... Bierz Normana... Tyle się o nim tu "pisze", że ci co piszą nie mogą się mylić.. 2 1 Cytuj
Xune Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 10 godzin temu, xkoziol napisał: Taki sprytniejszy niż zwykle przekaz reklamowy. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 "Ja bardzo przepraszam, ale podejrzenia panów są całkowicie bezpodstawne. Ja niczym nie handluję. Ta pani przyszła do mnie w tym kożuchu i w nim wychodzi." 1 2 Cytuj
BrotherM Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Kogo byscie zarekomendowali, ale jesli o szycie spodni idzie? O w miare racjonalnych cenach (do 1000 pln) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi