PawełR Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2018 Dzień dobry Piszę post ponieważ nie znalazłem na forum odpowiedzi, lub były one sprzed kilku lat i nie wiem na ile są aktualne. Chcę kupić dobry garnitur (3 częściowy) dostosowany do moich potrzeb. Kwota jaką dysponuję to 5000 zł (max). Odkryłem że w tej cenie mam tylko MTM. Znalazłem kilka firm, chciałem spytać Państwa o opinię na ich temat. Norman, Macaroni Tomato, Buczyński, Bytom (podobno mają też bespoke). Przy czym po analizie tego forum skłaniam się ku dwóm pierwszym. Z tego co wyczytałem obie firmy mają bardzo rozbudowany MTM, z więcej niż jedną przymiarką. Jak to jest naprawdę? Pozdrawiam serdecznie Paweł R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2018 37 minut temu, PawełR napisał: Odkryłem że w tej cenie mam tylko MTM. Nie do końca dobrze odkryłeś -> http://dawidkuklinski.pl/ Jeśli przez Bytom masz na myśli te sieciówki - odpuściłbym ich, zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawełR Napisano 5 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2018 56 minut temu, xkoziol napisał: Eeeee, przecież nowy kolega chciał tylko zwrócić uwagę na pierwszy adres Taki sprytniejszy niż zwykle przekaz reklamowy. Przepraszam, obawiam się że nie rozumiem aluzji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2018 1 godzinę temu, PawełR napisał: Przepraszam, obawiam się że nie rozumiem aluzji... Bierz Normana... Tyle się o nim tu "pisze", że ci co piszą nie mogą się mylić.. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 10 godzin temu, xkoziol napisał: Taki sprytniejszy niż zwykle przekaz reklamowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 "Ja bardzo przepraszam, ale podejrzenia panów są całkowicie bezpodstawne. Ja niczym nie handluję. Ta pani przyszła do mnie w tym kożuchu i w nim wychodzi." 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 16 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2018 Kogo byscie zarekomendowali, ale jesli o szycie spodni idzie? O w miare racjonalnych cenach (do 1000 pln) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi