Adamos Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Pytanie do ekspertów , jakiej firmy słynne czarne mokasyny nosił Michael Jackson ? Cytuj
+Immune+ Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Pytanie do ekspertów , jakiej firmy słynne czarne mokasyny nosił Michael Jackson ?MJ miał z tego co wiem kilkaset par butów. Mokasyny miał zarówno od Prady (w późniejszym okresie swoich występów scenicznych), jak i amerykańskich klasyków, jak chociażby Florsheim (model Como oraz Como Ornament), Sebago (Cayman) czy Cole Haan (Pinch Penny). Ty zapewne jednak pytasz o jego najsłynniejsze buty czyli model Weejuns firmy G.H. Bass & Co. (np. stara wersja modelu Larson). Cytuj
Adamos Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Dziękuję za odpowiedź Cytuj
Simon Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 I ja się do podziękowań dołączam. Obok wiedzy Kolegi Immune nie da się przejść obojętnie. Cytuj
saphir.pl Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 I on tak non-sop-color Nie zwalnia, ani na chwilę. Podzięki i ode mnie, bo temat mnie zainteresował. Już "googlam" Cytuj
Simon Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Haha, ja też wyguglałem wszystkie modele Cytuj
Tomasz T Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2018 W dniu 17.10.2011 o 23:40, +Immune+ napisał: Adamos napisał: Pytanie do ekspertów , jakiej firmy słynne czarne mokasyny nosił Michael Jackson ? MJ miał z tego co wiem kilkaset par butów. Mokasyny miał zarówno od Prady (w późniejszym okresie swoich występów scenicznych), jak i amerykańskich klasyków, jak chociażby Florsheim (model Como oraz Como Ornament), Sebago (Cayman) czy Cole Haan (Pinch Penny). Ty zapewne jednak pytasz o jego najsłynniejsze buty czyli model Weejuns firmy G.H. Bass & Co. (np. stara wersja modelu Larson). WOW! Imponujące informacje. Dziwi mnie, że nie ma tu wątku typu "rozpoznawanie butów u znanych osobistości" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi