Adamos Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 Pytanie do ekspertów , jakiej firmy słynne czarne mokasyny nosił Michael Jackson ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 Pytanie do ekspertów , jakiej firmy słynne czarne mokasyny nosił Michael Jackson ?MJ miał z tego co wiem kilkaset par butów. Mokasyny miał zarówno od Prady (w późniejszym okresie swoich występów scenicznych), jak i amerykańskich klasyków, jak chociażby Florsheim (model Como oraz Como Ornament), Sebago (Cayman) czy Cole Haan (Pinch Penny). Ty zapewne jednak pytasz o jego najsłynniejsze buty czyli model Weejuns firmy G.H. Bass & Co. (np. stara wersja modelu Larson). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos Napisano 17 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 I ja się do podziękowań dołączam. Obok wiedzy Kolegi Immune nie da się przejść obojętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 I on tak non-sop-color Nie zwalnia, ani na chwilę. Podzięki i ode mnie, bo temat mnie zainteresował. Już "googlam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 18 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2011 Haha, ja też wyguglałem wszystkie modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 10 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2018 W dniu 17.10.2011 o 23:40, +Immune+ napisał: Adamos napisał: Pytanie do ekspertów , jakiej firmy słynne czarne mokasyny nosił Michael Jackson ? MJ miał z tego co wiem kilkaset par butów. Mokasyny miał zarówno od Prady (w późniejszym okresie swoich występów scenicznych), jak i amerykańskich klasyków, jak chociażby Florsheim (model Como oraz Como Ornament), Sebago (Cayman) czy Cole Haan (Pinch Penny). Ty zapewne jednak pytasz o jego najsłynniejsze buty czyli model Weejuns firmy G.H. Bass & Co. (np. stara wersja modelu Larson). WOW! Imponujące informacje. Dziwi mnie, że nie ma tu wątku typu "rozpoznawanie butów u znanych osobistości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi