Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie pokerowe - Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję poszukać Irish Pub'u. Np. Molly Malone's lub Jimmy Bradley's kiedyś zezwalali na wniesienie żetonów. Nie wiem jak jest teraz..

Można też pożyczyć stół z pobliskiej kawiarni i wnieść go na górę do Tbilisi. ;)

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Są tacy. Umowa powinna mieć datę z dnia następnego, a bladym świtem umowa musi być daleko stąd ...

Proponuję poszukać Irish Pub'u. Np. Molly Malone's lub Jimmy Bradley's kiedyś zezwalali na wniesienie żetonów. Nie wiem jak jest teraz..

A u Jimmiego jeszcze rugby dają pooglądać :)
Opublikowano

hmmm. Tak naprawde to do takiej gry nie potrzeba wiele. ( grywalem juz nawet na kolanach w pociagu i na podlodze w autokarze:) )

co z tymi stolikami jest nie tak?

Ja nie za bardzo znajde inne miejsce tak szybko ( ale zaraz pomysle i popytam) ale jesli ktos zna jakies miejsce w ktorym bedzie wygodniej to jak najbardziej mozna sie przeniesc. Moze jakis klub bilardowy ktos zna? albo po prostu pub z duzymi lawami gdzie nikt nie bedzie mial nic przeciwko wyciagnieciu kart?

Opublikowano

Guziki pójdą do aresztu a my razem z nimi jako zorganizowana grupa. Jak nie wiadomo za co to zorganizowana grupa, i będziemy mieć wreszcie strój forumowy wszyscy taki sam rtw niestety.

Opublikowano

Czyli na spotkanie zabieramy zmianę bielizny i szczoteczkę do zębów.

Ja na pewno zabieram buty na zmianę. Nie będę po więzieniu biegał w wiedenkach. :roll:
Mając na uwadze wcześniejsze wydarzenia z troską polecam Ci nie tylko szczoteczkę i bieliznę, ale też koszulę i skrapetki na jutro ;-).
Opublikowano

Jeżeli ktokolwiek się będzie do nas dopieprzał to bardzo chętnie Piotrze skorzystam z Twojej pomocy i już po fakcie pozwę szmaciarzy o nadużycia.

Moje uwagi pozostają aktualne niezależnie od tego, czy do akcji wkroczą służby ;-).
Opublikowano

A co to jest w ogóle za przepis prawny - domniemanie popełnienia przestępstwa? :? Chory kraj, totalitaryzm jak u Orwell'a - niedługo zakażą nam się spotykać w formalnych, w rozumieniu ogółu, ubraniach przy winie, bo będzie że "sianie fermentu kulturalnego"...