damiance Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2018 w ramach refleksji nad driving shoes dzielę się zdjęciami pary Tod's Gommino kupionej w lipcu 2016. W sumie niezbyt duży przebieg buty muszą zakończyć jako biurowe biegacze, marmurowo-wykładzinowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2018 Bo to gommino a nie steelinho. Moje mokasynki wyglądają tak: ... ale dałem za nie wyraźnie poniżej dwóch stów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2018 Świetnie wyglądają jak na 2 sezony - choć oczywiście zależy jak często zakładane W moich kilku parach mokasynów Pier One po jednym sezonie przecierała się już skóra podeszwy, ale to w zasadzie nie przeszkadza, bo pod skórą jest ciągle gumowa podeszwa która trzyma "kropki", a buty się przez to nie rozpadają. Natomiast w Tod'sach z pełną podeszwą w których głównie chodzę, a nie jeżdżę to jej stan po około roku intensywnego używania wygląda następująco. Myślę, że jeszcze 3-4 sezony przeżyją: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2018 5 minut temu, mosze napisał: Bo to gommino a nie steelinho. Moje mokasynki wyglądają tak: ... ale dałem za nie wyraźnie poniżej dwóch stów To Massimo Dutti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2018 Tak widać zresztą po herbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2018 No właśnie nie byłem pewien, czy to literka M. A jak z jakością skóry? Bo na zdjęciach z reguły wydawały się nienaturalnie błyszczące, jakby lakierowane. Ja przechodziłem już trochę różnych mokasynów no i w zakresie cen 150-250 zł to póki co jestem wyjątkowo zadowolony z Pier One @ Zalando. Ale Tod's wiadomo, absolutny TOP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2018 Jakość skóry jest, zważywszy na cenę (jedną parę kupiłem kiedyś za 160 zł - był to ostatni etap wyprzedaży), jest bardzo dobra. Ale to typowe buty na jeden-dwa sezony. Ja zakładam wyłącznie wtedy, kiedy 1. jest bardzo ciepło 2. wiem, że nie będę dużo chodził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi