Tomasz T Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Cześć! Spotkaliście się z tą firmą? Wyskoczyła mi reklama na Fejsie. Z tego co widzę to szyte metodą Blake, nie wiem czy to wada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Undandy... każda teza doczeka się swojej antytezy. Buty pewnie szyte przez któregoś hiszpańskiego podwykonawcę, więc marka jakich wiele. Czy sama nazwa jest wystarczająco kontrowersyjna, żeby na dłuższą metę się obronić? Mam mieszane odczucia, bo brakuje mi w tym spójności. Po Undandy spodziewałbym się skrajnej klasyki zamiast kolorowych monków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 13 minut temu, Whitesnake napisał: Undandy... każda teza doczeka się swojej antytezy. Buty pewnie szyte przez któregoś hiszpańskiego podwykonawcę, więc marka jakich wiele. Czy sama nazwa jest wystarczająco kontrowersyjna, żeby na dłuższą metę się obronić? Mam mieszane odczucia, bo brakuje mi w tym spójności. Po Undandy spodziewałbym się skrajnej klasyki zamiast kolorowych monków ... portugalskiego. 😊 Z resztą się zgadzam. Dodam, że producent zdaje się skupiać na butach dla ludzi, którzy się chcą koniecznie czymś optycznie wyróżniać. Nie przypuszczałbym tu wielkich wartości wewnętrznych. Metoda blake zaś nie jest wadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 17 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2020 Recenzja butów z Undandy przez Gentleman's Gazette: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi